Date companie
 
 
 
 

In statiunile de la malul marii și-n cele montane, petrecaretii au lasat în urmă munți de gunoaie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gunoaie, turisti, litoral, romani, statiuni, montane, iarba, verde
 

Lipsa de respect a romanului fata de mediul inconjurator iese in evidenta la fiecare iesire in aer liber. Cu atat mai mult de 1 Mai, zi transformata in sarbatoarea nationala a gratarului. 30.000 de mii de români s-au distrat la malul Marii Negre si alte câteva zeci de mii au petrecut în statiunile montane, la iarba verde. Dupa bunul obicei, in urma lor au lasat munti de gunoaie. Pe litoral, cele mai multe gunoaie pe metru patrat s-au gasit in Vama Veche.

VOX "Pai suntem comozi la o adica si lasi o bere lânga tine, pe nisip. E ok, daca la un moment dat te întorci si o iei."

VOX "Spiritul civic parca a cam decazut în 2012. Nu prea ne mai pasa de ce se întâmpla în jur."

VOX "E dezolant ce se întâmpla pe plajele din tara noastra."

Intre timp, gazdele de la munte strang si ele, de zor, mizeria lasata in urma de petrecareti.

VOX "In iarba, lânga cosuri, peste tot, nu tine cont sa le puna în cos, ca au tomberoane."

VOX "Am strans o remorca de gunoaie."

Nici parcurile nu au fost scutite de gunoaiele lasate de romanii iubitori de gratar in aer liber.

VOX "Pe alei e un miros foarte greu si cind treci pe langa pubele si pe lânga gratare este greu de suportat. Cred ca cei care fac lucrul asta, la plecare ar trebui sa mai ia din gunoaiele lasate."

Amenzile in cazul celor care lasa gunoaie in urma lor sunt de pana la 6.000 de lei. Pe Valea Prahovei au fost sanctionate 32 de persoane.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • ANPC a constituit Comandamentul Litoral 2020 ( 21 Iunie 2020 )

  Încep verificările pe litoral! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a constituit Comandamentul Litoral 2020. Potrivit ANPC, verificările la restaurantele, hotelurile și plajele de pe litoral demarează în luna iulie.

 • Râu blocat de gunoaie ( 16 Iunie 2020 )

  Imagini șocante la marginea orașului Balș! Cursul râului Olteț s-a blocat, din cauza cantității uriașe de gunoaie aduse de viitură. Crengile și deșeurile adunate de pe tot cursul Oltețului au ajuns în zona Podului de Fier. Viitura a adus nu doar crengi, ci și o mulțime de pet-uri, ceea ce arată că oamenii care locuiesc de-a lungul râului încă aruncă la întâmplare sticlele goale. Autoritățile au intervenit de urgență cu mai multe utilaje pentru a îndepărta gunoaiele, astfel încât râul să nu se reverse și să inunde orașul.

 • Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie ( 30 Mai 2020 )

  Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile.

 • Cartea Verde își schimbă culoarea și devine albă ( 26 Mai 2020 )

  Polițele de asigurare Carte Verde își schimbă culoarea de la 1 iulie, informează Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România! Asiguratorii vor tipări polița de asigurare pe hârtie de culoare albă, indiferent...

 • Dezastru, în urma celor care au stat în carantină, la Galați ( 2 Mai 2020 )

  Dezastru lăsat în centrele de carantină din Galați, de persoanele care au stat acolo! În fotografiile postate pe rețeaua de socializare de reprezentanții Primăriei Galați se văd spațiile de locuit așa cum erau înainte de a-i găzdui...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2