Date companie
 
 
 
 

În urma furtunii, mai multe case și anexe gospodărești din județul Dâmbovița au rămas fără acoperișuri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, furtuna, reparatii, primaria, case, nevoiasi, sprijin, anexe, vijelia, acoperisuri, cornatelu
 

Vijelia violentă de joi-seară s-a abătut cu o forță uriașă asupra unei localități din județul Dâmbovița. Furtuna a distrus acoperișurile de pe casele și anexele gospodărești din comuna Cornãțelu. Zece locuințe au acoperișurile distruse complet. Vineri, dis-de-dimineață, localnicii s-au apucat să-și repare casele, iar autoritãțile locale spun cã îi vor sprijini financiar pe cei nevoiași. Bãtrânii din satul Bolovani spun cã nu au mai vãzut niciodatã astfel de fenomene meteo extreme.

AMBIANȚÃ "În casã, domnule, pe pereți! A stricat pereții!"

VOX "Mã odihneam și mi-a venit, așa, un întuneric în casã și m-a speriat. Când am deschis ușa, mi-a dat cu ușa în cap. Pârâiau ușile în casã, la sobã. Mi-a rupt gardurile!"

VOX "Așa, ca un fulger a venit! Nu știu cât o fi stat! 5 minute!"

VOX "Am 82 de ani, dar n-am mai vãzut așa pericol!"

Reprezentanții Primãriei Cornãțelu au inventariat pagubele și spun cã îi vor sprijinii financiar pe cei fãrã posibilitãți.

ADRIANA CONSTANTIN, viceprimar, com. Cornãțelu "Noi avem niște fonduri prevãzute și sperãm sã îi ajutãm."

Și în Târgoviște, mai multe strãzi au fost inundate, iar în Moreni un autoturism a fost avariat, dupã ce un copac s-a prãbușit peste el.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2