Date companie
 
 
 
 

Incă o zi aglomerată la Casa de Asigurări de Sănătate București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, cozi, aglomeratie, Casa de Asigurari de Sanatate, depunere declaratii, program de lucru
 

Cozile românilor la sediile Casei de Asigurări de Sănătate din țară s-au repetat si marti. In Capitală, zeci de oameni, cei mai mulți dintre ei angajatori, au protestat in ultimele 24 de ore, pentru că nu au putut să depună declarațiile pentru salariații lor. Nemulțumiții spun că nu se respectă programul de lucru cu publicul, iar ușile se inchid mai devreme chiar si cu un ceas.

VOX: "-De când stati? -De douã ore. -Vi s-a spus ceva? -Nu a spus nimeni nimic! S-a închis usa la 14 fãrã 10!"
VOX: "Toatã sãptãmâna trecutã nu le-a mers programul! Nu au primit nicio declaratie! E imposibil! Noi suntem obligati sã ne depunem declaratiile, altfel ne paste amenda!"
VOX: "Îsi bat joc de noi cu bunã stiintã!"
AMBIANȚĂ: "Deschideți domnule usa!"
VOX: "Pãi este posibil asa ceva?! Pentru depunerea declaratiilor, cã ne ia banii, si uitati-vã câte cozi sunt, sute! De ce au suspendat programul online, nu este posibil! Mergeti afarã! Uitati pânã unde este coada!"

CRISTINA CALINOIU - purtator de cuvant CASMB: "Noi încercãm sã le explicãm de la primele ore cã au aceastã alternativă- depunerea prin poștă! Este opțiunea dumnealor sã stea la coadã la ghișeu!"

Oamenii n-au respectat sfatul autortatilor, asa ca, de la primele ore ale diminetii, au luat din nou cu asalt ghișeele, ca să nu rămână iarăși pe dinafară. Ei au vrut sa-si achite contribuția la fondul de sănătate, dar au stat la rând și pentru adeverința de asigurat.

AMBIANȚĂ: "Gata, unde vã împingeti? De ce vã împingeti, de ce vã împingeti? Lãsati cãile libere, dacã nu faceti coada cum trebuie asa o sã se întâmple mereu! Da e frig aici, ce suntem? Animale, ce suntem?!"
AMBIANȚĂ: "Sã nu mai stati la coadã de cinci ori le puteti depune si prin postã!"
VOX: "Da, prin postã se pot depune, dar este riscul ca sã nu se deschidã discheta la ei si atunci esti bun de platã."
AMBIANȚĂ: "Zice mama cã a investit în mine ca sã stau la cozi!"
VOX: "Aglomeratie foarte mare, vii dimineata si dacã pleci pe la 3, 4."

CNAS a hotarat să prelungeascã termenul pentru plata contribuțiilor la fondul de sănãtate până pe 27 ianuarie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 • Protestele de aseară, marcate de violențe și soldate cu amenzi și participanți reținuți ( 30 Martie 2021 )

  Sancțiuni după protestele de aseară, iar măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului rămân în vigoare! În conferința de presă susținută în această dimineață, prefectul Capitalei, Alin Stoica și șefii...

 • Haos, la Centrul de vaccinare de la Romexpo ( 29 Martie 2021 )

  Aglomerație și îmbulzeală la Centrul de vaccinare anticoronavirus de la Romexpo, din Capitală, cel mai mare din România! Și asta din cauză că dozele de vaccin au întârziat. În această dimineață, sute de persoane...

 • Ziua Poliției Române, marcată prin proteste ale sindicaliștilor din M.A.I. ( 25 Martie 2021 )

  Sindicatele polițiștilor și personalului contractual din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au sărbătorit Ziua Poliției Române... în stradă! Sindicaliștii au protestat în Piața Romană, la Universitate, în Piața Victoriei...

 • Reprezentanții partidului AUR au ieșit în stradă ( 31 Ianuarie 2021 )

  Reprezentanții Partidul AUR au organizat un protest în fața Ministerului Sănătății, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”! Aceștia sunt extrem de nemulțumiți de sistemul de sănătate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2