Date companie
 
 
 
 

Incă o zi de proteste în Capitală la adresa C.C.R. și a lui Traian Băsescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, ccr, referendum
 

Protestele la adresa deciziei Curții Constituționale și a președintelui suspendat au continuat în Piața Universității din Capitală. Peste trei sute de manifestanți adunați pe trotuarul dinspre Teatrul Național au blocat din nou traficul pe Bulevardul Magheru.

AMBIANȚĂ

Oamenii au scandat timp de câteva ore împotriva Curții și a lui Traiann Băsescu.

VOX: "Din cauza lipsurilor si sărăcia și boala și stresul de zi cu zi au ajuns oamenii să facă aceastã revoltã."

VOX: "Destul austerității, destul somajului! Poporul român vrea sã fie tratat cu respect si-si vrea dreptul lui legitim în tara lui."

VOX: "Am ieșit astãzi în stradã pentru cã vreau ca si fetita mea sã aibã sansa sã voteze pe viitor, iar votul ei sã conteze."

Jandarmii au asigurat două cordoane de protectie, dar nu au intervenit pentru a dispersa mulțimea. Circulația a fost reluată aproape de miezul noptii, după ce oamenii au plecat spre casele lor. Dacă în Piața Universității s-a manifestat împotriva lui Traian Băsescu, în fața Guvernului câteva zeci de persoane au cerut demisia premierului și au scandat numele președintelui suspendat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest sindical la CCR ( 4 Decembrie 2019 )

  Un nou protest în Capitală! În fața Curții Constituționale au protestat, astăzi, aproximativ 100 de sindicaliști din Blocul Național Sindical. Aceștia au vrut să atragă atenția la OUG 79/2017, subliniind că peste 1 milion de salariați au fost afectați de transferul contribuțiilor de la angajator la angajat. 

 • Noile propuneri de interimari, respinse de președintele Iohannis ( 4 Octombrie 2019 )

  Premierul Viorica Dăncilă nu se lasă intimidată de refuzul președintelui Klaus Iohannis de a accepta numiri de noi miniștri. Ea a pregătit noi propuneri de miniștrii interimari și le-a înaintat către Palatul Cotroceni.

 • Consultări la Cotroceni, pe tema referendumului pe Justiție ( 4 Iunie 2019 )

  Președintele României, Klaus Iohannis a început discuțiile la Cotroceni cu partidele politice, pe tema referendumului pe Justiție. Șeful statului vrea să găsească soluții pentru implementarea rezultatelor referendumului.

 • Viorica Dăncilă a recunoscut că au fost greșeli în organizarea alegerilor ( 30 Mai 2019 )

  Viorica Dăncilă nu renunță la miniștrii de Interne și Externe! Premierul României a declarat, după discuția avută la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, că nu este de acord cu demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, și nici cu cea a ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu. 

 • Protestele sindicaliștilor din penitenciare, suspendate pentru negocieri cu Guvernul ( 21 Mai 2019 )

  Sindicaliștii din penitenciare suspendă protestele! Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare și Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar au suspendat protestele declanșate în luna mai, după ce au primit o invitație...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2