Date companie
 
 
 
 

Incă o zi de proteste în Capitală la adresa C.C.R. și a lui Traian Băsescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, ccr, referendum
 

Protestele la adresa deciziei Curții Constituționale și a președintelui suspendat au continuat în Piața Universității din Capitală. Peste trei sute de manifestanți adunați pe trotuarul dinspre Teatrul Național au blocat din nou traficul pe Bulevardul Magheru.

AMBIANȚĂ

Oamenii au scandat timp de câteva ore împotriva Curții și a lui Traiann Băsescu.

VOX: "Din cauza lipsurilor si sărăcia și boala și stresul de zi cu zi au ajuns oamenii să facă aceastã revoltã."

VOX: "Destul austerității, destul somajului! Poporul român vrea sã fie tratat cu respect si-si vrea dreptul lui legitim în tara lui."

VOX: "Am ieșit astãzi în stradã pentru cã vreau ca si fetita mea sã aibã sansa sã voteze pe viitor, iar votul ei sã conteze."

Jandarmii au asigurat două cordoane de protectie, dar nu au intervenit pentru a dispersa mulțimea. Circulația a fost reluată aproape de miezul noptii, după ce oamenii au plecat spre casele lor. Dacă în Piața Universității s-a manifestat împotriva lui Traian Băsescu, în fața Guvernului câteva zeci de persoane au cerut demisia premierului și au scandat numele președintelui suspendat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 • Protestele de aseară, marcate de violențe și soldate cu amenzi și participanți reținuți ( 30 Martie 2021 )

  Sancțiuni după protestele de aseară, iar măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului rămân în vigoare! În conferința de presă susținută în această dimineață, prefectul Capitalei, Alin Stoica și șefii...

 • Ziua Poliției Române, marcată prin proteste ale sindicaliștilor din M.A.I. ( 25 Martie 2021 )

  Sindicatele polițiștilor și personalului contractual din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au sărbătorit Ziua Poliției Române... în stradă! Sindicaliștii au protestat în Piața Romană, la Universitate, în Piața Victoriei...

 • Reprezentanții partidului AUR au ieșit în stradă ( 31 Ianuarie 2021 )

  Reprezentanții Partidul AUR au organizat un protest în fața Ministerului Sănătății, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”! Aceștia sunt extrem de nemulțumiți de sistemul de sănătate.

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2