Date companie
 
 
 
 

Incă o zi de proteste în Capitală la adresa C.C.R. și a lui Traian Băsescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, ccr, referendum
 

Protestele la adresa deciziei Curții Constituționale și a președintelui suspendat au continuat în Piața Universității din Capitală. Peste trei sute de manifestanți adunați pe trotuarul dinspre Teatrul Național au blocat din nou traficul pe Bulevardul Magheru.

AMBIANȚĂ

Oamenii au scandat timp de câteva ore împotriva Curții și a lui Traiann Băsescu.

VOX: "Din cauza lipsurilor si sărăcia și boala și stresul de zi cu zi au ajuns oamenii să facă aceastã revoltã."

VOX: "Destul austerității, destul somajului! Poporul român vrea sã fie tratat cu respect si-si vrea dreptul lui legitim în tara lui."

VOX: "Am ieșit astãzi în stradã pentru cã vreau ca si fetita mea sã aibã sansa sã voteze pe viitor, iar votul ei sã conteze."

Jandarmii au asigurat două cordoane de protectie, dar nu au intervenit pentru a dispersa mulțimea. Circulația a fost reluată aproape de miezul noptii, după ce oamenii au plecat spre casele lor. Dacă în Piața Universității s-a manifestat împotriva lui Traian Băsescu, în fața Guvernului câteva zeci de persoane au cerut demisia premierului și au scandat numele președintelui suspendat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • OUG privind starea de alertă, constituțională ( 13 Mai 2020 )

  Victorie a Guvernului, la Curtea Constituțională! Magistrații constituționali au decis, cu majoritate de voturi, că Ordonanța de Urgență privind reglementarea regimului stării de alertă este constituțională.

 • Desemnarea lui Ludovic Orban în funcția de premier, neconstituțională ( 24 Februarie 2020 )

  O nouă lovitură de teatru pe scena politică! Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către președintele Klaus Iohannis.

 • Protest sindical la CCR ( 4 Decembrie 2019 )

  Un nou protest în Capitală! În fața Curții Constituționale au protestat, astăzi, aproximativ 100 de sindicaliști din Blocul Național Sindical. Aceștia au vrut să atragă atenția la OUG 79/2017, subliniind că peste 1 milion de salariați au fost afectați de transferul contribuțiilor de la angajator la angajat. 

 • Noile propuneri de interimari, respinse de președintele Iohannis ( 4 Octombrie 2019 )

  Premierul Viorica Dăncilă nu se lasă intimidată de refuzul președintelui Klaus Iohannis de a accepta numiri de noi miniștri. Ea a pregătit noi propuneri de miniștrii interimari și le-a înaintat către Palatul Cotroceni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2