Date companie
 
 
 
 

Incendiile au mistuit gospodării în Panciu și Mediaș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, Medias, gospodarii, focul, panciu
 

Incendiu puternic, noaptea trecută, în centrul orașului Panciu, în județul Vrancea! Flăcările au cuprins o magazie, după care s-au extins la o altă anexă din imediata apropiere, dar și la o locuință vecină. Proprietarii gospodăriei de pe strada Libertății, care se aflau în casă în momentul în care a izbucnit focul, au fost alertați chiar de primarul orașului, care trecea prin zonă și a văzut flăcările.

AMBIANȚĂ "- Hai, Daniel, că a luat foc. - În casă mai e cineva? - Nu mai e nimeni."

VOX "Am reușit să îi scoatem din casă. Ei nici nu știau că incendiul s-a întins la locuința lor."

VOX "De acolo, din spate, gardul a fost dat cu motorină și a luat foc imediat și a venit aici."

În doar câteva minute, focul s-a extins și la acoperișul unei locuințe din apropiere. Locuitorii din zonă au chemat pompierii și, până la sosirea acestora, au încercat chiar ei să stingă focul.

VOX "Am încercat cu un stingător să stingem focul din zona de magazie, dar acesta s-a extins foarte repede, având în vedere că și vântul bătea foarte tare."

Pompierii au intervenit la fața locului cu 5 autospeciale cu apă și spumă. Eu s-au luptat ore întrregi cu focul care s-a întins pe circa 400 de metri pătrați. Din fericire, nu au existat victime. Pagubele materiale sunt, însă, considerabile. Un incendiu violent a mistuit, tot noaptea trecută, și două gospodării din Mediaș, județul Sibiu. Două case și o anexă gospădărească s-au făcut scrum. La fața locului au intervenit pompierii cu mai multe autospeciale de stingere dotate cu apă și spumă, dar nu au reușit să salveze mai nimic din calea focului. În ambele cazuri, anchetatorii caută să stabilească ce anume a provocat incendiile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2