Date companie
 
 
 
 

Incendiile au mistuit un atelier de tâmplărie și un apartament din Drobeta-Turnu Severin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, incendiu, flacari, apartament, foc, Severin, turnu, drobeta, atelier, mana, criminala, tamplarie, faptasi
 

Necaz mare pentru patronul unui atelier din Drobeta Turnu Severin! O clădire în care se afla și atelierul său de tâmplarie a luat foc și totul a ars in doar câteva minute. Flăcările au cuprins și un autoturism parcat în curtea depozitului. Alertați de fumul gros, oamenii din zonă au sunat la 112.

VOX ”Am fost la magazin si am văzut dintr o dată flăcari si mașini de pompieri.”

VOX ”Nu avea ce! Nu e sobă nu e sursă de curent, nu-i nimic aici. E tâmplărie, materiale de tâmplarie.”

Proprietarul atelierului a mai fost lovit de un necaz asemănător acum patru ani, când i-a ars casa. Acum, era plecat cu familia la Bran, ca să petreacă Revelionul. În depozit nu se mai lucrase de trei zile și oamenii din zonă cred că focul a fost pus de o mână criminală.

VOX reprezentant ISU ”Ne-am deplasat la fața locului cu 4 autospeciale. Incendiu
violent la lemnul depozitat.”

La scurt timp, un alt incendiu a cuprins un apartament din oraș. Proprietarul nu era acasă, dar a fost anunțat de vecini. Omul susține că focul a fost pus intenționat.

VOX ”A mai pus o dată foc, la o mașină de 5.000 de euro și la ușa asta. Au stins-o vecinii și acum din nou! (...) A dat gaură cu bormașina în ușă și i-a dat foc.”

În ambele cazuri, anchetatorii au întocmit dosare penale și acum încearcă să dea de urma făptașilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2