Date companie
 
 
 
 

Incendiu de proporții, la mansarda unei clădiri din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, incendiu, romi, familie, mansarda, povernei
 

Alertă pe strada Povernei, din capitală! Mai multe familii de romi, care locuiau în mansarda unei clădiri din Piața Romană, au rămas, în prag de sărbători, fără un acoperiș deasupra capului. Drama lor a fost provocată de un incendiu violent, care a pârjolit tot ce a întâlnit în cale.

VOX "A luat foc! Cu copiii noștri, abia am coborât, cu copii sugari, de sus."

VOX "Nu am plecat cu nimic! Nu am putut să iau nimic. Toate țoalele la copilașii mei, ale mele, sunt toate acolo. E munca mea de 16 ani. Am muncit, am plătit la stat. Nu am stat degeaba. Eu am plătit casa asta."

VOX "- Asta ați apucat să scoateți din casă? - Doar atât, doamnă, doar câteva schimburi. Mai mult de atât, nimic. A rămas mobila și ce mai aveam și noi acolo. Casa era insalubră, aproape în dărâmare. Stăteam cu șapte copii în ea. Nu mai avem unde să mai dormim, deloc. Suntem vai de capul nostru! Amărâți!"

Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale cu apă și spumă, pentru lichidarea incendiului.

VOX "Incendiul s-a manifestat la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. Nu au fost probleme la stingere. Nu au fost victime. Ca și o posibilă cauză de incendiu, am găsit un reșou, care era în priză."

Familiile sinistrate apelează, acum, la ajutorul primăriei, pentru le găsi o locuință, cel puțin pentru perioada de iarnă.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2