Date companie
 
 
 
 

Incendiu de proportii la Vama Veche

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, terasa, club, butelie, Vama Veche
 

O terasã de pe plajă s-a fãcut scrum în doar câteva minute. Pompierii au fost alertati de proprietarul terasei la scurt timp dupã miezul noptii. Pânã la sosirea lor insa, una din buteliile aflate în interiorul clubului a explodat.

VOX paznic: "O bubuiturã si o luminã! Si am iesit afarã, am coborât si am vãzut foc."
DAN ION - patronul terasei: "Dupã focul ãsta a rãmas doar ce era piatrã si fundatia, atâta tot! -Ce aveati în interior? -Barul, constructii, frigidere, dotarea unui bar."
lt. GEORGE IONITA - ISU Constanta: "Am intervenit cu trei autospeciale pentru lichidarea unui incendiu la terasa din spatele meu. Cauza încã nu o cunoastem."

În urmã cu o lunã si jumãtate, alte douã terase din Vama Veche s-au fãcut scrum într-un incendiu.
ȘTEFĂNEȘTI, jud. Argeș
O casă a ars din temelii în orasul argeșean Ștefănești. Flãcãrile au izbucnit în jurul orei unu noaptea.

VOX: "Eu stau chiar aici. Si femeie zice: plouã? Ce plouã? Si când m-am uitat ce mai, luase foc! Si când am venit de la bucãtãrie am vãzut masini de politie."

Oamenii spun ca vinovat de producerea incendiului este chiar proprietarul casei, pentru cã strânge în curte tot felul de gunoaie.

VOX vecin: "Un nenorocit si ãsta! Cãra la gunoaie pânã l-au gãsit dracii, de a dat foc la casã."
lt. ALIN BEREVOIESCU - ISU Arges: "În curtea proprietarului existã mai multe lucruri adunate, sã spun asa, si ne-au pus un pic în dificultate."

Flãcãrile au fost stinse dupã aproape trei ore, insa din casã nu a mai rãmas nimic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Ștrandurile și piscinele, redeschise de luni ( 13 Iunie 2020 )

  De luni, cluburile de vară cu piscine exterioare pot primi iarăși clienți. Administratorii sunt obligați să respecte normele de prevenire a răspândirii coronavirusului stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului...

 • Incendiu violent, într-un restaurant din Aeroportul ”Henri Coandă” ( 23 Februarie 2020 )

  Incendiu violent la un restaurant de tip fast-food, din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă de la Otopeni. Focul a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 07:00. La acel moment, în zona de îmbarcare...

 • O femeie și-a salvat cei patru copii dintr-un incendiu ( 18 Februarie 2020 )

  Curajul unei mame nu are limite! O femeie a fost rănită, după ce și-a salvat cei 4 copii dintr-o hală cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit la grajdurile fosului CAP din Călinești, județul Argeș. A fost afectat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2