Date companie
 
 
 
 

Incendiu devastator în județul Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, farmacie, casa
 

Incendiu puternic într-o localitate din Argeș. Căminul cultural, grădinița, o farmacie și dispensarul localității au ars din temelii. În încercarea de a salva obiectele din interiorul clădirii de 400 de metri pătrați mai mulți localnici și-au pus viața în pericol. Focul a distrus tot ce a rămas înăuntru, iar acoperișul s-a prăbușit. 

AMBIANȚĂ flăcări mari și cade acoperișul 

Incendiul a avut loc în comuna Leordeni iar flăcările s-au extins rapid și au cuprins întrega clădire în care funcționau dispensarul, grădinița, farmacia și căminul cultural din localitate. 

AMBIANȚĂ intervenție și fum uriaș 

Localnicii au intrat în clădirea în flăcări și au reușit să salveze medicamentele din farmacie. 

AMBIANȚĂ scot oamenii pastile din farmacie 

AMBIANȚĂ farmacista: ”- Nu v-a fost teamă să intrați când ardea clădirea? - Nu, au sărit toți oamenii, toată lumea. Am salvat medicamentele, actele, documentele, tot ce se poate salva.” 

AMBIANȚĂ: ”Erau flăcări mari... foarte mari, se vedeau de la autostradă. Deocamdată nu se știe absolut nimic dar vedem.” 

AMBIANȚĂ primar: ”Foc în sobe nu s-a făcut că a fost foarte cald. Acum câteva zile a plouat, ca să zicem că a venit focul de la un teren cu vegetație uscată.” 

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale și un echipaj SMURD. 

VOX, pompier:”Intervenția a fost foarte dificilă, suprafață foarte mare, 300 de metri pătrați, nu are placă de ciment între acoperiș și parter și distanță foarte mare de la care am făcut naveta, 3 km.” 

Anchetatorii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul. Localnicii cred însă ca cineva a încercat să scape cu foc și fum de viespile care-și făcuseră cuib în streașină. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O nouă generație de absolvenți ai Școlii Postliceale Sanitare „Atlas” ( 26 Iunie 2021 )

  Ultima zi de școală, prima zi din viitor! O nouă generație de asistenți medical părăsește băncile Școlii „Atlas” din București, pregătită pentru a salva vieți. Festivitatea de absolvire a fost organizată...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2