Date companie
 
 
 
 

Incendiu devastator în Piața Centrală din Piatra Neamț

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, piata, incendiu, neamt, piatra, centrala, hala, asigurare
 

Piața Centrală din Piatra Neamț, mistuită de un incendiu violent! Hala de peste 5.000 de metri pătrați a ars în totalitate. Toate mașinile de pompieri din oraș, dar și din localitățile învecinate, au intervenit pentru stingerea focului devastator. Potrivit martorilor, flăcările izbucnite într-o hală din partea de jos a pieței, unde erau depozitate produse industriale, s-au extins, în doar câteva minute, în tot perimetrul zonei.

AURELIA SIMIONICĂ, viceprimar, Piatra Neamț "Jos, jos, la parter, undeva în standul de legume, acolo se spune că aveau o amenajare cu lambriuri, cu lemn, acolo s-a întâmplat ceva. Probabil un frigider supraîncălzit, o priză."

ADRIAN BOURCEANU, președinte, A.T.O.P. Neamț "Unul din cele mai mari incendii din istoria recentă a orașului Piatra Neamț! Un obiectiv esențial pentru municipiu și pentru județ."

Mulți dintre comercianții care aveau standuri în piață nu au mai putut să-și recupereze nimic din marfă. Clădirea era asigurată, dar, până la reconstruirea halelor, în jur de 200 de oameni rămân fără sursă de venit. Anchetatorii caută să stabilească, acum, cauzele producerii incendiului. De asemenea, sunt evaluate pagubele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2