Date companie
 
 
 
 

Incendiu devastator în Piața Centrală din Piatra Neamț

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, piata, incendiu, neamt, piatra, centrala, hala, asigurare
 

Piața Centrală din Piatra Neamț, mistuită de un incendiu violent! Hala de peste 5.000 de metri pătrați a ars în totalitate. Toate mașinile de pompieri din oraș, dar și din localitățile învecinate, au intervenit pentru stingerea focului devastator. Potrivit martorilor, flăcările izbucnite într-o hală din partea de jos a pieței, unde erau depozitate produse industriale, s-au extins, în doar câteva minute, în tot perimetrul zonei.

AURELIA SIMIONICĂ, viceprimar, Piatra Neamț "Jos, jos, la parter, undeva în standul de legume, acolo se spune că aveau o amenajare cu lambriuri, cu lemn, acolo s-a întâmplat ceva. Probabil un frigider supraîncălzit, o priză."

ADRIAN BOURCEANU, președinte, A.T.O.P. Neamț "Unul din cele mai mari incendii din istoria recentă a orașului Piatra Neamț! Un obiectiv esențial pentru municipiu și pentru județ."

Mulți dintre comercianții care aveau standuri în piață nu au mai putut să-și recupereze nimic din marfă. Clădirea era asigurată, dar, până la reconstruirea halelor, în jur de 200 de oameni rămân fără sursă de venit. Anchetatorii caută să stabilească, acum, cauzele producerii incendiului. De asemenea, sunt evaluate pagubele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Război între clanurile de interlopi ( 23 Octombrie 2019 )

  Război în lumea interlopă. Patru membrii ai clanului "luptătorilor" din capitală au fost reținuti de polițiștii ieșeni după ce ar fi atacat în stil mafiot una din proprietățile rivalilor. Totul a pornit de la tentativa de incendiere a unei case...

 • Șase suspecți, arestați în dosarul crimei de la Piața Constituției ( 6 Octombrie 2019 )

  Cei șase bărbați reținuți în dosarul crimei din Piața Constituției din București au fost arestați preventiv, în urma deciziei magistraților Tribunalului București. Decizia nu este definitivă, i poate fi atacată cu recurs.

 • Criminalul de la Piața Constituției, căutat de polițiști ( 4 Octombrie 2019 )

  Zeci de percheziții au avut loc în Capitală, în această dimineață, în cadrul anchetei privind crima din Piața Constituției! Polițiștii au descins la 21 de adrese din zona Petricani-Lacul Tei, din Sectorul 2. Mai multe persoane...

 • Potop în comuna Mihai Viteazu. Vreme frumoasă în zilele următoare ( 27 Septembrie 2019 )

  A fost potop în județul Constanța! În localitatea Mihai Viteazu, a plouat, în patru ore, cât în toată luna septembrie. Viiturile formate în urma ruperii cerului au făcut prăpăd. Satul Sinoe a fost distrus aproape total.

 • Piața de capital din România, în ascensiune ( 27 Septembrie 2019 )

  Bursa de Valori București trece la un alt nivel! Piața de capital din România a fost promovată de la statutul de Piață de Frontieră, la cel de Piață Emergentă Secundară, de liderul mondial de clasificare a indicilor bursieri.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2