Date companie
 
 
 
 

Incendiu devastator în Piața Centrală din Piatra Neamț

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, piata, incendiu, neamt, piatra, centrala, hala, asigurare
 

Piața Centrală din Piatra Neamț, mistuită de un incendiu violent! Hala de peste 5.000 de metri pătrați a ars în totalitate. Toate mașinile de pompieri din oraș, dar și din localitățile învecinate, au intervenit pentru stingerea focului devastator. Potrivit martorilor, flăcările izbucnite într-o hală din partea de jos a pieței, unde erau depozitate produse industriale, s-au extins, în doar câteva minute, în tot perimetrul zonei.

AURELIA SIMIONICĂ, viceprimar, Piatra Neamț "Jos, jos, la parter, undeva în standul de legume, acolo se spune că aveau o amenajare cu lambriuri, cu lemn, acolo s-a întâmplat ceva. Probabil un frigider supraîncălzit, o priză."

ADRIAN BOURCEANU, președinte, A.T.O.P. Neamț "Unul din cele mai mari incendii din istoria recentă a orașului Piatra Neamț! Un obiectiv esențial pentru municipiu și pentru județ."

Mulți dintre comercianții care aveau standuri în piață nu au mai putut să-și recupereze nimic din marfă. Clădirea era asigurată, dar, până la reconstruirea halelor, în jur de 200 de oameni rămân fără sursă de venit. Anchetatorii caută să stabilească, acum, cauzele producerii incendiului. De asemenea, sunt evaluate pagubele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Protestul sportivilor, în Piața Unirii din Oradea ( 2 Aprilie 2021 )

  Zeci de sportivi orădeni au protestat în mod inedit față de restricțiile impuse de autorități. Atleții s-au întâlnit în Piața Unirii din Oradea, unde s-au antrenat în aer liber timp de circa o oră.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2