Date companie
 
 
 
 

Incendiu devastator la o reprezentanță auto din Timișoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, incendiu, flacari, auto, etaj, mansarda, reprezentanta
 

Incendiu violent, în cursul nopții, la o reprezentanțã auto din Timișoara. Acoperișul clãdirii și mansarda au fost mistuite de flãcãri înalte de câțiva metri, iar un fum gros a acoperit zona. Pompierii au intervenit la fața locului cu șase autospeciale. Oamenii care locuiesc în imediata apropiere spun cã au auzit, mai întâi, un zgomot puternic, iar apoi au vãzut flãcãrile. Ei au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor.

VOX "- Pocneau țiglele de ziceai cã e foc de artificii acolo. - Așa tare se auzeau? - Extraordinar! Câinii urlau pe aici, prin zonã."

VOX "Foarte mare pagubã. Eu lucrez aici, la spãlãtorie. Când am ieșit de acolo se vedeau flãcãrile sus de tot și de aia am fugit aici."

SINDIA VLAIA, purtãtor de cuvânt, I.S.U. Banat "În momentul în care pompierii au ajuns, ardea pe o suprafațã de 200 de metri pãtrați, cu pericol de propagare la casa învecinatã. Cauza probabilã nu a fost stabilitã încã."

În urma incendiului, etajul întâi si mansarda clãdirii au fost distruse în totalitate. În foc au ars documente, mobilier si obiecte de biroticã. Din fericire, flãcãrile nu au ajuns și la mașinile aflate în sediul reprezentanței auto.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2