Date companie
 
 
 
 

Incendiu in complexul Direcției Județene pentru Tineret si Sport din Bistrița-Nãsãud

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bistrita, incendiu, antrenori, copii, evacuati, nasaud, complex, sportiv
 

Flacari si fum in căminul celui mai mare complex sportiv din Bistrița-Năsăud! Circa 40 de copii au fost evacuati, dupa ce s-a dat alarma de incendiu. Se pare că antrenorii au fost cei care au simțit fumul și au sunat la 112.

GHEORGHE MAFTEI, antrenor "- Era geamul deschis la mansardã și se simțea un miros de fum. - Câtã lumea era cazatã deasupra? - Pãi lotul de gimansticã și de haltere. I-am sculat pe toți și i-am coborât jos."

VOX "N-am vãzut decât fum și apoi a intrat fum în camerã."

VOX "Stãtateam așa ca o legumã și mã rugam la Dumnezeu sã nu mor. Și m-au trezit ãștia haideți, mã, afarã! Si am ieșit."

VOX "- Câtã lume era cazatã aici? - În jur de 40 - 45 de sportivi, cu antrenor cu tot."

Din primele informații, reiese că incendiu ar fi izbucnit la o saunã din cadrul complexului. Pompierii s-au luptat circa o ora cu flacarile, pana au reusit sa le invinga.

MARIUS RUS, purtător de cuvânt, I.S.U. Bistrița-Năsăud "Intervenția a fost dificilã din cauza fumului dens și toxic, susținut de arderea polistirenului sau a vatei minerale din construcția încãperii."

In incendiu nu au fost inregistrate victime, dar sunt consemnate pagube materiale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2