Date companie
 
 
 
 

Incendiu într-un bloc din Sibiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 August 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, bloc, sibiu
 

Panică într-un bloc din Sibiu. Zeci de locatari au fost evacuați de urgență, după ce un apartament a luat foc. Incendiul a avut loc la etajul al doilea din clădire, în bucătărie. Proprietara nu era acasă când au izbucnit flăcările.

VOX: "De la un frigider a luat foc, da. Eu stau la etajul 1 și ea la etajul 2. Un miors pe scară și flăcările ieșiseră deja din apartament. Dânsa era la biserică și am fugit după ea și a venit repede acasă, dar deja erau flăcările pe toată scara."

VOX: "Eu am ieșit să mă duc cu gunoiul și când m-am întors ieșea fum de aici de la etajul 2 și am strigat cât am putut și au sunat vecinii la 112... flacără mare. Da, tot mai mare, de la fum începea să fie flacăra mare."

VOX: "După ce a luat foc am ieșit, eu stau la scara asta... îi cunoașteți pe proprietari. Da, cum să nu. Erau acasă. Nu, erau la biserică. (...) Când a venit ardea tot."


La fața locului au ajuns imediat pompierii cu două autospeciale, dar și o ambulanță SMURD. Zeci de adulți și 11 copii au fost evacuați din locuințe.

VOX: "Victime nu sunt, am evacuat toate persoanele, au fost evaluate de paramedici, dar nu a solicitat nimeni transportul la spital."

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă mai mulți oameni au făcut atacuri de panică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Apartament în flăcări, în București ( 6 August 2020 )

  Incendiu puternic în Capitală! Un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona intersecției dintre bulevardele Mihai Bravu și Basarabia a fost cuprins de flăcări. 

 • Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de pe Calea Giulești ( 29 Iulie 2020 )

  O explozie în boxa unui bloc de pe Calea Giulești din Capitală, urmată de incendiu, a provocat panică în toată zona. Incendiul a afectat apartamentele de la parterul blocului, iar unul dintre locatari...

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Lucian Bode: ”2020, anul autostrăzii Sibiu-Pitești!” ( 15 Mai 2020 )

  În prima zi a stării de alertă, membrii Guvernului, în frunte cu premierul Ludovic Orban, au ieșit pe teren. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vicepremierul Raluca Turcan și premierul Ludovic Orban au vizitat...

 • Incendiu violent, într-un restaurant din Aeroportul ”Henri Coandă” ( 23 Februarie 2020 )

  Incendiu violent la un restaurant de tip fast-food, din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă de la Otopeni. Focul a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 07:00. La acel moment, în zona de îmbarcare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2