Date companie
 
 
 
 

Incendiu într-un club din Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, incendiu, club
 

Incendiu într-un club din Constanța! La mai puțin de 48 de ore de la tragedia din Colectiv, care a îndoliat întreaga țară, flăcările au cuprins subsolul Casei de Cultură din Constanța, unde funcționează un club. La momentul izbucnirii incendiului, în club se aflau peste 30 de persoane. Oamenii au luat-o la fugă în momentul în care au simțit miros de fum.

AMBIANȚĂ "Nu am nimic, nu am nimic."

VOX "S-a făcut liniște, s-a oprit muzica."

VOX "- V-ați îmbulzit? - Da, toată lumea vroia să iasă. Era mult fum? Da, foarte mult. Ne-am dat seama că a luat foc localul și... până la."

Zeci de constănțeni au venit în fața clubului, gata să dea o mână de ajutor, speriați că tragedia din Capitală s-ar putea reedita.

VOX "Văd același lucru și în Constanța. Am ieșit afară și ne întrebam dacă trăim vreun vis negru."
 
Clubul din Constanța, situat la subsolul Casei de Cultură, are o singură ieșire. Pompierii au fost nevoiți să spargă geamurile ca să poată intra.

RAED ARAFAT, secretar de stat, M.A.I. "Cu Constanța, de la inspectorul șef de la pompieri, probleme majore nu sunt. Erau 5 persoane care s-au autoevacuat. Posibil că sunt intoxicați cu fum. Pompierii caută că e fum acolo. Originea fumului nu este foarte clară, pompierii se ocupă. Din fericire, nu erau foarte multe persoane în respectivul club."

Cele cinci persoane afectate de fum au fost transportate la spital, dar sunt în afara oricărui pericol. Pompierii au reușit să stingă incendiul. Din primele informații, se pare că totul a pornit de la o aerotermă care a luat foc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu, în Spitalul CF din Cluj-Napoca ( 22 Noiembrie 2020 )

  La doar o săptămână de la tragedia de la Piatra Neamț, un alt spital a fost afectat de incendiu. Pompierii au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea focului izbucnit la Spitalul CF din Cluj-Napoca, într-o...

 • Localități pregătite de carantină ( 19 Noiembrie 2020 )

  Orașul Constanța intră în carantină din weekend, după ce a ajuns la o rată de infectare cu SARS CoV-2 de 8,78 la mia de locuitori. Decizia de carantinare a fost adoptată joi, în ședința Comitetului Județean...

 • Ludovic Orban anunță crearea a 200 de paturi noi pentru pacienții COVID ( 16 Noiembrie 2020 )

  Ludovic Orban susține că vinovăția colectivă invocată de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, după tragedia de la Piatra Neamț a fost o declarație făcută într-un moment dificil!

 • Cronica tragediei de la A.T.I. Piatra Neamț ( 15 Noiembrie 2020 )

  MONICA APOSTOL, reporter ”Incendiul ucigaș din secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț a izbucnit sâmbătă seară. Apelul la serviciul unic de urgență 112 a venit cu puțin înainte de ora 19:00.

 • Anchetă în cazul incendiului de la secția A.T.I. din Piatra Neamț ( 15 Noiembrie 2020 )

  Anchetă de amploare, în cazul incendiului devastator de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț! O echipă formată din procurori de la Parchetul General, polițiști și specialiști în...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2