Date companie
 
 
 
 

Incendiu într-un hotel de lux din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, pompieri, turisti, incendiu, panica, hotel
 

Panică printre turiștii unui hotel de lux din nordul Capitalei, aproape de miezul nopții, din cauza unui incendiu care a izbucnit la mansarda clădirii. În aripa afectată de incendiu erau cazate circa 70 de persoane, care au fost evacuate până la venirea pompierilor. La locul incendiului au intervenit pompierii cu 6 autospeciale. De asemenea, au fost mobilizate echipaje de primajutor. Un angajat al hotelului s-a intoxicat cu fum și a primit asistență medicală de urgență la fața locului, după care a fost transportat la spital.

DANIEL VASILE, purtător de cuvânt, I.S.U. București "La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacară redusă, însă cu degajări mari de fum, care au pătruns și pe casa scării. Am procedat la evacuarea persoanelor, o parte dintre acestea fiind deja evacuate de personalul hotelului. Unul dintre angajații hotelului a fost ușor expus la fum."

După stingerea focului, pompierii au verificat, pentru siguranță, toate spațiile interioare ale hotelului. O anchetă urmează să stabilească din ce cauză s-a produs incendiul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2