Date companie
 
 
 
 

Incendiu la Spitalul Orășenesc Segarcea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : maternitate, pompieri, spital, incendiu, pacienti, aparatura, arhiva, medicala, Segarcea
 

Clipe de groază la spitalul din Segarcea, după ce o anexă din incinta unității sanitare a fost cuprinsă de flăcări. Din cauză că exista riscul că focul să se extinda la maternitate, patru femei care au născut în noaptea de Revelion au fost mutate într-o altă secție. Paznicul spitalului a observat flăcările și a dat alarma. A început, imediat, lupta pentru salvarea aparaturii medicale, a calculatoarelor și a documentelor pacienților.

DORU GOFIȚĂ, manager, Spitalul Orășenesc Segarcea "Am scos toate documentele din toate birourile, aparatura și toate calculatoarele, iar ceea ce a rămas și nu am putut să evacuăm erau trei lucruri. Arhiva, dar nu s-a extins focul la ea, pompele care sunt în spate și nu au nimic și, trei, să nu se extindă spre pediatrie."

Între timp, pompierii au intervenit cu șase autospeciale, dar au avut dificultăți în timpul desfășurării misiunii.

CONSTANTIN FLOREA, inspector șef, I.S.U. Dolj "Am intervenit cu șase autospeciale cu apă de stingere, patru de la Craiova și două de la Segarcea. Autoscara de ce nu a funcționat? Autoscara funcționează, dar instalația hidraulică din cauza temperaturilor scăzute a înghețat și nu a mai putut să ridice instalația."

Anchetatorii caută, acum, să stabilească de la ce a pornit incendiul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2