Date companie
 
 
 
 

Incendiu la un service auto din Bacău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacau, pompieri, incendiu, auto, service, hala, garaj
 

Incendiu devastator la Bacău! Un garaj și o hală aparținând unui service auto au fost cuprinse de flăcări. Locuitorii din zonă au fost cei care au văzut focul și fumul gros și au alertat pompierii. Oamenii spun că se auzeau și explozii din interiorul celor două clădiri.

VOX "A început să explodeze, și aici, și în partea aia."

VOX "O pocnit o centrală. Ori e termopan, ori e ceva service auto. O rămas fără apă, s-o dus, iar au venit autocisternele astea mici."

Până să ajungă pompierii, câțiva bărbați au intrat în atelierul auto ca să scoată mașinile aflate la reparat.

VOX "Am intrat în spate, în service, să scoatem două mașini."

VOX "Am acționat pentru lichidarea unui incendiu. Garaj și o hală. Se manifesta violent. Nu știm exact ce e înăuntr,u probabil niște recipienți."

Pompierii au acționat cu ajutorul a patru autospeciale, iar intervenția a fost dificilă. Deocamdată nu se știe din ce cauza a izbucnit incendiul, dar se fac cercetări în acest sens.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2