Date companie
 
 
 
 

Incendiu la un service auto din Bacău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacau, pompieri, incendiu, auto, service, hala, garaj
 

Incendiu devastator la Bacău! Un garaj și o hală aparținând unui service auto au fost cuprinse de flăcări. Locuitorii din zonă au fost cei care au văzut focul și fumul gros și au alertat pompierii. Oamenii spun că se auzeau și explozii din interiorul celor două clădiri.

VOX "A început să explodeze, și aici, și în partea aia."

VOX "O pocnit o centrală. Ori e termopan, ori e ceva service auto. O rămas fără apă, s-o dus, iar au venit autocisternele astea mici."

Până să ajungă pompierii, câțiva bărbați au intrat în atelierul auto ca să scoată mașinile aflate la reparat.

VOX "Am intrat în spate, în service, să scoatem două mașini."

VOX "Am acționat pentru lichidarea unui incendiu. Garaj și o hală. Se manifesta violent. Nu știm exact ce e înăuntr,u probabil niște recipienți."

Pompierii au acționat cu ajutorul a patru autospeciale, iar intervenția a fost dificilă. Deocamdată nu se știe din ce cauza a izbucnit incendiul, dar se fac cercetări în acest sens.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Apartament în flăcări, în București ( 6 August 2020 )

  Incendiu puternic în Capitală! Un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona intersecției dintre bulevardele Mihai Bravu și Basarabia a fost cuprins de flăcări. 

 • Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de pe Calea Giulești ( 29 Iulie 2020 )

  O explozie în boxa unui bloc de pe Calea Giulești din Capitală, urmată de incendiu, a provocat panică în toată zona. Incendiul a afectat apartamentele de la parterul blocului, iar unul dintre locatari...

 • Anchetă în desfășurare, în dosarul motoarelor de ambarcațiuni furate din Suedia ( 15 Iulie 2020 )

  Percheziții, bunuri de sute de mii de euro recuperate, mandate de aducere și suspecți cercetați sub control judiciar, în dosarul privind furturile de motoare de ambarcațiuni din Suedia, vândute în Delta Dunării.

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2