Date companie
 
 
 
 

Incendiu la un service auto

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Iulie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, ploiesti, service
 

Incendiu într-o comună prahoveană situată la câțiva kilometri de Ploiești! Flăcările au distrus un service auto, provocat de un scurtcircuit. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, opt mașini care se aflau în incinta service-ului au ars complet, iar alte trei au fost avariate. În urma intervenției echipajelor de pompieri, alte opt autovehicule au fost salvate de la distrugere. Flăcările s-au extins pe întreaga suprafață a service-ului, de 600 de metri pătrați, iar focul a degajat foarte mult fum. Incendiul a fost stins după aproximativ o oră și jumătate, însă echipajele de pompieri au rămas la fața locului mai mult timp pentru a se asigura că eventuale focare nu se reaprind. Din fericire, nu a existat nicio victimă.

 

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2