Date companie
 
 
 
 

Incendiu mistuitor la un depozit de jucării

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, bucuresti, depozit, jucarii
 

Incendiu puternic la un depozit de jucării din București! A fost nevoie de intervenția a opt autospeciale pentru stingerea focului care cuprinsese hala ce se întindea pe o suprafață de cinci mii de metri pătrați. Paznicul depozitului este cel care a observat incendiul și a cerut ajutorul pompierilor la 112. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit rapid, dar flăcările cuprinseseră deja toată hala în care erau depozitate mii de jucării.

VO "Am fost solicitați să intervenim la un depozit de jucării, am fost alertați cu 4 autospeciale, o descarcerare și o ambulanță. Pe traseu am observat incendiul și am solicitat suplimentarea cu alte 4 autospeciale."

Proprietara depozitului a avut un șoc, atunci când a văzut totul mistuit de foc.

VOX "A sosit și patroana acestui depozit care a suferit un atac de panică. Medicul a decis transportarea la spital și acordarea de îngrijiri medicale."

Într-un final, pompierii au reușit să izoleze incendiul care amenința să se extindă la o clădire de birouri din vecinătate. Anchetatorii caută, acum, să stabilească de la ce a pornit incendiul. Potrivit estimării anchetatorilor, pagubele materiale depășesc câteva zeci de mii euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2