Date companie
 
 
 
 

Incendiu puternic, în cartierul Ghencea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ghencea, pompieri, incendiu, pagube, complex, comercial
 

Un incendiu puternic a făct scrum, joi seară, un complex comercial din zona Ghencea. Pompierii, care au intervenit cu 9 autospeciale, au luptat peste trei ore cu flãcãrile care au cuprins un service auto, un magazin de pompe funebre și o croitorie. Nimeni nu a fost rãnit. Locuitorii din zonă spun cã au încercat sã dea o mânã de ajutor, ca să oprească focul, însă acesta s-a extins cu repeziciune.

VOX "- Service auto și, aici, în fața, la servicii funerare, ai vazut? - Da, am aruncat și cu apă. Când am ieșit era focul foarte mare!"

VOX "Nu știu ce e înăuntru!Am încercat să stingem cu apă, cu niște găleți!"

VOX "De la alimentarea cu curent, a flamat cablajul. Fiind dezizolat, a făcut scânteie mare și atâta tot!"

DANIEL VASILE, purtãtorul de cuvânt, I.S.U. București "S-a propagat destul de rapid la nivelul acoperișului. Suprafața este de 600 de metri pătrați, au perete comun! Probabil că a fost anunțat și cu întârziere, pentru că, la momentul sosirii primelor 3 autospeciale, flăcările erau foarte mari!"

Nicio persoanã nu a fost rãnitã, dar pagubele sunt însemnate. Niciunul dintre magazinele afectate de incendiu nu avea asigurare. Pompierii caută să stabilească, acum, cauzele izbucnirii incendiului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • Plan de concedieri, în urma închiderii minelor necompetitive ( 13 Iunie 2021 )

  Peste 8.300 de mineri de la Complexurile Energetice Oltenia și Hunedoara își vor pierde locurile de muncă, în urma închiderii minelor de cărbune necompetitive. Angajații concediați ar putea beneficia...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2