Date companie
 
 
 
 

Incendiu puternic in centrul Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, pompieri, incendiu, casa
 

Un incendiu puternic s-a produs, noaptea trecutã, în Capitalã. Acoperisul unei clãdiri din centrul orasului a fost cuprins de flãcãri. Pompierii s-au chinuit mai bine de o orã sã stingã focul.

AMBIANTÃ (zgomot incendiu)

Incendiul, care a cuprins podul unei case cu douã etaje, a izbucnit dupã miezul noptii. Vecinii au chemat de urgentã pompierii. 11 persoane au fost evacuate din clãdire. Nimeni nu a fost rãnit. Unul dintre locuitorii de pe stradã spune cã focul ar fi fost provocat de câtiva oameni fãrã adãpost, care locuiau ilegal în clãdire.

VOX: "Niste oameni ai strãzii, nu mai sunt acum acolo! Au plecat probabil imediat dupã ce au dat foc! (...) Sunt foarte sigur cã au dat foc intentionat, cã au fost niste probleme cu politia."

Pompierii au folosit cantitãti mari de apã si spumã pentru a stopa extinderea incendiului. Una dintre casele învecinate s-a umplut cu apã în timpul interventiei.

VOX: "Îmi cade tavanul si am un mare acvariu în casã!"

ADRIAN VASILE POPA, sef C. Op. Bucuresti "Exista riscul sã se propage incendiul si la clãdirile învecinate, tinând cont de faptul cã acestea sunt lipite."

Douã autoturisme parcate pe trotuar au fost avariate de bucãtile de tiglã care au cãzut de pe acoperis. În urma cercetãrilor, autoritãtile vor stabili cauzele exacte ale producerii incendiului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2