Date companie
 
 
 
 

Incendiu puternic la autogara din Drobeta Turnu-Severin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, flacari, Severin, turnu, autogara
 

Mansarda autogării din Drobeta Turnu-Severin a căzut pradă unui incendiu violent, provocat de un scurt-circuit apărut la instalația electrică. Afați la doi pași de autogară, pompierii au observat flăcările și au intervenit imediat pentru a le lichida. Intervenția a durat, însă, mai bine de o oră. În acel moment, în autogară se aflau mai multe persoane, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

VOX "Intervenția e grea, pentru că tabla e foarte bine prinsă și nu au posibilitatea să o ... Acum arde!"

VOX "Am văzut că a luat foc. De la curentul electric, așa cred, că se vede și acolo și în partea cealaltă că ieșea fum de la proiectoare."

VOX "Cred că a făcut ceva scrut-circuit. Acoperișul a luat foc, tabla asta."

RAMONA NISTOR, I.S.U. Mehedinți "Detașamentul de pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu cinci autospeciale pentru stingerea incendiului care a izbucnit la acoperișul autogării din Drobeta Turnu Severin. Incendiul se manifesta cu flacără cu degajare mare de fum."

Acoperișul autogării a ars pe o suprafață de 50 de metri pătrați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2