Date companie
 
 
 
 

Incendiu puternic la blocuri nou construite din comuna Chiajna

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, Chiajna
 

Incendiu de amploare, la blocuri nou construite lângă Capitală, în Chiajna!

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter
"Incendiul violent a cuprins mansarda a două blocuri învecinate. Pompierii au intervenit cu douăzeci de autospeciale de stingere și cinci autoscări. Intervenția a fost îngreunată din cauza lipsei hidranților din zonă."

Ulterior focul a cuprins și mansarda celui de-al treilea bloc. Persoanele aflate în bloc au fost evacuate de urgență și din fericire nimeni nu a fost rănit, însă o femeie însărcinată a ajuns la spital după ce a inhalat fum. Nivelul de înălțime al clădirii unde a izbucnit incendiul este parter plus 3. Conform unei hotărâri guvernamentale, clădirile de locuit colective, cu mai mult de 4 niveluri supraterane, la care se realizează sau amenajează mansarda, se supun avizării-autorizării privind securitatea la incendiu.

VOX-URI

Focul s-a manifestat pe o suprafață de peste o mie de metri pătrați. Oamenii din zonă mai spun că înainte de izbucnirea flăcărilor s-a auzit o explozie într-unul din apartamente și aceasta ar putea să fie cauza incendiului. Un mesaj RO-ALERT a fost transmis de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Mesajul a cerut populației să rămână în case și să evite zona. Locuitorii unuia dintre imobilele afectate vor trebui să-și găsească alt adăpost pentru această noapte. Pompierii urmează să stabilească acum cu exactitate de la ce a pornit focul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • Parcul distracțiilor pentru toate vârstele, la Chiajna ( 7 Iunie 2021 )

  Veselie și distracție, duminică seară, la inaugurarea noului parc din Chiajna, județul Ilfov! Programul inaugural de la Dinamic Parc a debutat cu lansarea cărții „Prințesa care colorează gânduri”, scrisă...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2