Date companie
 
 
 
 

Incendiu puternic la rampa Pata Rât

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, deseuri
 

Din nou incendiu la o groapă de gunoi din Cluj-Napoca! Flăcări uriașe au cuprins deșeurile iar fumul gros a acoperit tot orașul. Mormanele de gunoaie au ars ca o torță. La fața locului au venit zeci de pompieri.

AMBIANȚĂ (foc)


AMBIANȚĂ (flăcări)

Flăcările au ajuns la 15 metri înălțime.

Pompierii au cărat apă de la un hidrant de la câțiva kilometri departare.

AMBIANTA masina pompieri

AMBIANTA FOC

Comisarii de mediu spun că vor da amenzi din cauza fumului care a acoperit tot orașul.

VOX, reprezentant, garda de Mediu: "La impactul care este acum asupra mediului ei zic, nu zic, sunt convinsă, că va fi sancționată societatea care administreaza rampa temporara. Mai ales că nu am fost anuntați în timp real, impactul este foarte mare."

Oamenii din zonă cred că focul a fost pus intenționat. Si în luna mai a fost un incendiu violent la groapa de gunoi de la Cluj-Napoca. Atunci intervenția pompierilor a durat nu mai puțin de 36 de ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • Anchetă într-un dosar de reciclare fictiva a deșeurilor ( 17 Iunie 2021 )

  Fraudă uriașă în domeniul deșeurilor! Șapte firme specializate în colectarea și reciclarea deșeurilor au fost depistate cu nereguli grave de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul A.N.A.F..

 • În Portul Constanța, containere cu deșeuri ilegal aduse în România ( 12 Mai 2021 )

  Deșeuri din Occident, aduse ilegal în România! Sute de tone de gunoaie sosite din Germania si care ar fi trebuit sa ajungă la o firmă din județul Prahova au fost găsite în 25 de containere, în portul Constanța.

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2