Date companie
 
 
 
 

Incendiu puternic la un depozit de paleți, într-o comună din județul Cluj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, incendiu, depozit, mihai, viteazu, paleti
 

Hala unui depozit de paleți s-a făcut scrum, în urma unui incendiu violent, în comuna Mihai Viteazu din județul Cluj. În doar câteva minute, flăcările s-au extins pe o suprafață de câteva sute de metri pătrați. Agajații au scos mașinile și bunurile din curtea depozitului. Localnicii au sărit și ei în ajutor cu găleți cu apă și au încercat să mute o parte din paleți.

AMBIANȚĂ "Vai de caaapul meuuuu!"

Mai multe tiruri aflate în curtea depozitului au fost scoase de urgență, pentru a nu fi cuprinse și ele de flăcările înalte de câțiva metri. Ore în șir s-au luptat pompierii să stingă focul. Intervenția lor a fost îngreunată de vântul puternic, dar și de faptul că la un moment dat au rămas fără apă. Incendiul a afectat și o clădire de birouri aflată în aceeași curte. O anchetă a fost deschisă pentru a se afla de la ce a pornit focul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • Accident mortal în localitatea Muntele Rece, județul Cluj ( 13 Iunie 2021 )

  Accident mortal, în această dimineață, în jurul orei 04:30, în localitatea Muntele Rece, județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce mașina sa a căzut într-o râpă de 150 de metri.

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2