Date companie
 
 
 
 

Incendiu puternic lângă o rafinărie din Ploiești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, ploiesti, depozit, rafinarie, GPL, reciclabile
 

Incendiu puternic lângă o rafinărie din Ploiesti! Pompierii au intervenit cu zece autospeciale pentru stingerea focului izbucnit la un depozit de deșeuri reciclabile. Flăcările s-au extins rapid pe sute de metri pătrați și au mistuit tot: hârtie, cartoane, cauciucuri!

VOX "Arde pe o suprafață de 500 de metri pătrați. Depozitul este destul de mare. Important e că în apropiere avem un depozit de GPL și exista un risc de propagare.

Fumul gros a fost văzut de la câțiva kilometri depărtare.

VOX "Ne-am speriat! Am văzut fumul acela de la depărtare care era foarte dens, mirosea sub orice critică. Mai ales când am văzut mașini de poliție, pompieri, salvări, am zis că o să fie ceva."

VOX "Se vedea un fum gros de la departare. Se vedea până la Mihai Bravu, până în piață."

Din fericire, pompierii au reușit să stingă incendiul înainte să se producă vreo catastrofă. Acum, anchetatorii caută să stabilească de la ce a pornit focul și se face evaluarea pagubelor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2