Date companie
 
 
 
 

Incendiu uriaș la groapa de gunoi din Cluj Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Octombrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, pompieri, incendiu, groapa, gunoi, Rat, pata
 

Incendiu uriaș la groapa de gunoi Pata Rât din Cluj Napoca! Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale cu apă și spumă, dar au avut greutăți din cauza presiunii scăzute la hidranți. Incendiul a fost stins după o noapte întreagă de luptă cu flăcările. Rampa temporară de gunoi de la Pata Rât are o suprafața totală de 5.000 de metri pătrați, și, în momentul izbucnirii incendiului, acolo se aflau 13 tone de deșeuri menajere, strânse din 25 de comune. Reprezentanții pompierilor au precizt că în timpul manifestării focului locuitorii din zonă au fost în siguranță. De asemenea, traficul rutier și cel aerian nu au fost afectate. Și anul trecut, în 28 august, la groapa de gunoi Pata Rât s-a produs un incendiu puternic. Atunci, pompierii au luptat 19 ore cu focul, până au reușit să-l stingă. Au ars deșeurile menajere depozitate pe o suprafață de peste 1.500 de metri pătrați. La acel moment, Poliția a deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă. Tot anul trecut, în luna mai, s-a înregistrat cea mai amplă intervenție a pompierilor la aceeași groapă de gunoi cuprinsă de flăcări. Intervenția de atunci a durat 36 ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • Accident mortal în localitatea Muntele Rece, județul Cluj ( 13 Iunie 2021 )

  Accident mortal, în această dimineață, în jurul orei 04:30, în localitatea Muntele Rece, județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce mașina sa a căzut într-o râpă de 150 de metri.

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2