Date companie
 
 
 
 

Incendiu urmat de explozie, la Tulcea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tulcea, incendiu, explozie, butelie, sociala, locuinta, batran, carbonizat, pat, imobilizat
 

Scene dramatice, la Tulcea! Un bătrân a murit carbonizat în incendiul urmat de explozie, care i-a afectat locuința. Imobilizat la pat, bărbatul nu a avut nicio șansă de scăpare. Soția lui a fost rănită în explozie și a fost transportată la spital.

AMBIANȚĂ "E un bătrân bolnav, imobilizat. Are picioarele tăiate."

Alarma a fost dată în miez de noapte de vecinii care au ieșit speriați din case când au auzut bubuitura puternică.

VOX "Când am auzit bubuitura și am văzut foc, am ieșit afară cu apă. Eu dădeam din partea asta, dar ce să-i mai faci!"

Cei doi bătrâni locuiau într-o casă socială. Focul a pornit de la niște materiale textile aflate lângă sobă, care s-au aprins. Oamenii nu au observat la timp ce s-a întâmplat și flăcările s-au prelins către butelie, care a explodat.

VOX "Bagi niște nenorociți bătrâni, bolnavi, fără picioare, bețivi, într-o casă din asta amărâtă, vii și le dai niște țoale și, în rest, nu-i întrebi de sănătate."

Bărbatul în vârstă de 80 de ani avea ambele picioare amputate. El a fost pur și simplu carbonizat în incendiu. Explozia buteliei a fost atât de puternică, încât soția lui a fost aruncată afară.

VOX "Am luat o pacientă în vârstă de 60 de ani, cu arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corpului, i-am acordat primul ajutor și am dus-o la spitalul de urgență."

În urma deflagrației, locuința s-a transformat într-un morman de moloz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2