Date companie
 
 
 
 

Incendiu violent în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, bucuresti, foc, gospodarii, asigurare
 

Incendiu devastator în București, noaptea trecutră! Patru gospodării s-au făcut scrum noaptea trecută, pe o stradă din Sectorul 1, în urma incendiului izbucnit la 3.00 dimineața când locatarii dormeau. Cineva a observat, totuși, focul și a dat alarma.

AMBIANȚĂ "Bă, tată, unde naibii e furtunul ăla că a luat foc și la țiganul ăsta aici. Uite, domnule, aici! Dă mașina asta mai în față și trage altă mașină în spate!"

Oamenii au cerut ajutor la 112 și, până la sosirea pompierilor, au încercat să salveze lucrurile de valoare din flăcăro. Din una dintre casele cuprinse de foc proprietarii au reușit să salveze doar o butelie și un televizor.

VOX "Pompierii au venit foarte greu. Nu am văzut așa ceva de când sunt eu. Te bătea o căldură puternică în față. Vecinul s-a speriat, e bolnav."

VOX "Ce ați văzut? Flăcări foarte mari, la înălțimea de 12-13 metri."

VOX "Știi ce era aici, mamă? Ce nu există! Erau mari flăcările, ceva ce nu există."

Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale și cu o scară mobilă. De asemenea, la fața locului a fost prezent un echipaj S.M.U.R.D.. Nimeni nu a fost rănit, dar focul a provocat pagube materiale însemnate. Din cauză că nu aveau asigurări pentru locuințe, proprietarii vor scoate bani din buzunar pentr refacerea acestora. Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului, anchetatorii urmând să stabilească de la ce a pornit focul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2