Date companie
 
 
 
 

Incendiu violent în Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Aprilie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, pompieri, incendiu, case, femeie, lumanare, epilepsie
 

Panică, într-un cartier din Galati! Un incendiu violent a cuprins două case și amenința să se extindă. Totul a pornit de la o lumânare! Potrivit pompierilor, o femeie bolnavă de epilepsie ar fi aprins lumânarea, dar a scăpat-o pe jos. Flăcările au cuprins locuința de 50 metri pătrați și s-au extins rapid la vila din vecinătate. de un vecin. Șase echipaje de pompieri au intervenit rapid la locul incendiului.

VOX "O fată bolnavă, bolnavă de epilepsie, s-a dus cu o lumânare. Ce o fi facut cu lumânarea, că am găsit-o cazută și am apucat de am salvat-o. Am apucat-o de mâini și am târât-o afara din foc, de acolo."

EUGEN CHIRIȚĂ, purtător de cuvânt, I.S.U. Galați "Am intervenit cu 6 autospeciale, pentru localizarea si lichidarea incendiului. La momentul la care au ajuns pompierii, incendiul se manifesta cu violență la acoperișul a două imobile."

Întregul cartier a fost invadat de fum, iar distribuția gazelor și electricității în zonă a fost oprită, pentru a preveni agravarea situației. Nu au existat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • Accident mortal pe autostradă, în județul Timiș ( 27 Iunie 2021 )

  O persoană și-a pierdut viața și alte două au fost rănite, în această dimineață, într-un grav accident de circulație produs pe Autostrada 1, în județul Timiș. Accidentul a avut loc în dreptul localității Orțișoara...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2