Date companie
 
 
 
 

Incendiu violent, în Timiș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timis, incendiu
 

O casă din comuna Șag, județul Timiș, a fost distrusă parțial în urma unui incendiu. Focul a fost cu atât mai periculos cu cât în vecinătate se afla un centru de vânzare a buteliilor. Până să vină pompierii, proprietarul a încercat să stingă singur flăcările, dar s-a ars pe mâini și pe față. El a fost dus cu ambulanța la Spitalul Județean din Timișoara.

AMBIANȚĂ cameră în flăcări și trans pe casă

Incendiul a izbucnit de la o afumătoare improvizată în podul casei.

VOX fiul: E o cușcă de lemn să țină afumăturile, în lighean a pus tata jar, cum se face la țară și de la asta a luat foc. Tata a încercat să stingă focul. S-a ars un pic pe față. E la spital.

VOX soția : A pus ceva să afume. Toată viața a făcut așa și nu s-a întâmplat niciodată nimic. Toată viața. A intrat în pod și i-a venit focul în față.

Vecinii au observat flăcările înalte de câțiva metri și au alertat pompierii.

VOX : Veneam de la Peco și am văzut efectiv cum arde (...) atât am putut să fac, să sun la pompieri.

Proprietari casei au încercat să salveze dintre flăcări economiile de-o viață.

AMBIANȚĂ: Femeia ia pe geam sertarul cu bani: stați liniștită că nu vă fură nimeni nimic. Nu intră nimeni decât noi. Ce a ars, a ars. Dă-i banii femeii.

Echipajele de pompieri au intervenit cu patru autospeciale.

VALENTIN COLEȘNIC, maior, ISU Timiș: ”Incendiul când am ajuns aici se manifesta pe aproximativ 200 de metri pătrați la acoperiș. S-a intervenit cu 4 autospeciale.”

Acoperișul casei, fațada și una din camere au fost distruse aproape în totalitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 • Acoperișul Palatului Administrativ din Suceava, mistuit de incendiu ( 6 Martie 2021 )

  Palatul Administrativ din Suceava, în flăcări! Incendiul a izbucnit, sâmbătă dimineață, la acoperișul edificiului administrativ. Intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava a început cu stângul...

 • Proteste, după incendiul de la Matei Balș ( 30 Ianuarie 2021 )

  Protest la Institutul "Matei Balș" din Capitală! Mai multe persoane s-au adunat, vineri seară, în zona unității medicale pentru a-și exprima nemulțumirea față de incidentele repetate din sistemul sanitar românesc. Protestatarii au adus cu ei și lumânări pe care le-au aprins în memoria celor cinci pacienți decedați ieri. Totodată, aceștia au cerut demisiile președintelui României Klaus Iohannis și a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat.

 • Cinci pacienți și-au pierdut viața, în urma incendiului de la „Matei Balș” ( 29 Ianuarie 2021 )

  Incendiu cu urmări grave, la Institutul "Matei Balș" din Capitală! Cinci pacienți și-au pierdut viața, iar peste 100 au fost evacuați, unii dintre ei fiind mutați în alte saloane ale spitalului, iar alții fiind transferați la diferite unități medicale din București. Autoritățile continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauza producerii tragediei. Aceștia iau în calcul mai multe ipoteze, printre care și cea a unui scurtcircuit. Șeful statului, Klaus Iohannis, și premierul României, Florin Cîțu, au felicitat rapiditatea intervenției echipajelor de salvare la locul producerii incendiului.

 • Amenzi de 175.000 de lei, în cazul incendiului de la platforma de reciclare din Buzău ( 22 Ianuarie 2021 )

  Amenzi de 175.000 de lei, în urma incendiului produs marți la o platformă de reciclare a deșeurilor situată la ieșirea din municipiul Buzău! În urma verificărilor, comisarii Gărzii de Mediu au găsit mai multe nereguli...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2