Date companie
 
 
 
 

Incendiu violent, la Murfatlar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iunie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, pompieri, incendiu, casa, aragaz, batrani, murfatlar
 

Incendiu de proporții la Murfatlar, judetul Constanța! O casă s-a făcut scrum, iar alte două au fost avariate de flăcări. Focul a pornit de la aragazul din bucătăria comună a celor trei familii care au case în aceeași curte. Incendiul a cuprins imediat locuința a doi bătrâni de 80 de ani și s-a extins și la celelalte două case.

VOX "- A ars și la dumneavoastră? - S-a ars. Udă înăuntru și acoperișul și acum văd că udă jos. Pusesem la o sobă si asta să arda carne multă. Dintr-o dată a luat foc și n-am putut să intrăm."

Vecinii au sărit imediat în ajutor.

VOX "- Vecini aici, după casă să nu ia foc. - De la aragaz a luat foc? - Da, da, da."

Pompierii chemați de urgență au scos afara trei butelii care puteau exploda în orice moment. Bătrâna în casa căreia a izbucnit incendiul a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fel si un tânăr de 25 de ani care s-a tăiat la mâini, dar si doi pompieri care s-au intoxicat cu fum.

VOX "S-au deplasat cu operativitate două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Constanța. Ajunși la fața locului, aceștia au mai solicitat încă două autospeciale în sprijin, deoarece incendiul se manifesta violent."

În urma incendiului, una dintre locuințe a ars în totalitate, iar acoperișurile celorlalte două au fost distruse.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2