Date companie
 
 
 
 

Încep lucrările la pasajul Piața Presei Libere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lucrari, piata, santier, pasaj, presei
 

Bucureștiul va avea un nou pasaj subteran, în zona Pieței Presei Libere! Proiectul de 18 milioane de euro, care a fost aprobat săptămâna trecută, în Consiliul General al Capitalei, urmărește fluidizarea traficului în nordul Capitalei, la ieșirea înspre șoseaua București-Ploiești. Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu a declarat că lucrările vor începe în mai puțin de două săptămâni, după obținerea autorizației de construcție. Reprezentanții ONG-urilor nu sunt, însă, de acord cu acest proiect, pe motiv că este nociv și inutil.

prin telefon: IRINA ZAMFIRESCU, coordonator programe ActiveWatch "Pe deoparte, vorbim despre deschiderea unui nou șantier în București, în condițiile în care sunt alte zeci șantiere, deschise de ani de zile, care au un impact imediat asupra calității vieții cetățenilor. Pe de altă parte, este o măsură care, din nou, încurajează traficul prin centrul Capitalei. E o axiomă în toată Europa, e măsură pentru încurajarea traficului."

Pasajul rutier subteran se va realiza pe sensul dinspre DN1, spre Șoseaua Kiseleff. Mașinile vor intra în pasaj de pe Șoseaua București - Ploiești, din zona de după Fântâna Miorița, și vor ieși pe Șoseaua Kiseleff. Pasajul va avea o lungime subterană de 200 de metri și rampe cu o lungime de 140 de metri, fiecare. Reprezentanții Primăriei Capitalei spun căpasajul va fi gata în maximum 18 luni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2