Date companie
 
 
 
 

Încep lucrările pentru construirea Stadionului Național Arcul de Triumf

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lucrari, stadion
 

Începând de astăzi, au fost demarate lucrările pentru construirea Stadionului Național Arcul de Triumf, din București, unul dintre stadioanele care urmează să fie complet refăcute în vederea Campionatului European de Fotbal din 2020. Lucrările aduc și neplăceri celor care tranzitează zona.

COSMINA STOIAN, reporter

”Brigada Rutieră a Capitalei anunță restricții de trafic în zonă. Astfel, va fi restricționat traficul auto pe breteaua destinată virajului la dreapta de pe Strada Alexandru Constantinescu pe Bulevardul Mărăști.”

Însă, lucrarea nu va afecta benzile de circulație existente pe Strada Alexandru Constantinescu și Bulevardul Mărăști. Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum și semnalele polițiștilor rutieri. Pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate și marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri că intenția lor de traversare a fost observată de către șoferi.

”E destul de aglomerat, adică este destul de greu să circuli, nu știu dacă este vorba doar de pietoni. Oricum e aglomerat. Sunt obiectve, de exemplu Arcul de Triumf, Cașin, e foarte vizitată în general.”

Noul stadion va intra în categoria de stadioane UEFA 4 și va putea, în continuare, să organizeze meciuri de rugby la nivel internațional. Capaciatea noului stadion Arcul de Triumf va fi de peste 8.200 de locuri, dintre care 100 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități. Arena va beneficia de un teren utilizabil pentru competiții sportive de rugby și fotbal. Costul lucrărilor este de 24 de milioane de euro și va fi finalizat în totalitate în 24 de luni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2