Date companie
 
 
 
 

Incidente înainte și în timpul meciului Steaua-Dinamo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : steaua, dinamo, scandal, cupa romaniei, petarde, incidente
 

Prima finală a Cupei României dintre Steaua și Dinamo după mai bine de două decenii a fost precedată de câteva incidente între fanii celor două echipe. Mai multi suporteri s-au luat la bătaie în Piața Sfatului din Brașov și au aruncat cu petarde și sticle de bere.

AMBIANȚĂ: "Eu sunt ala care mi-am luat un bocanc în gurã."

AMBIANȚĂ: "-Ce s-a întâmplat, ne spune-ti si nouã, vã rog? -De ce ati dat cu petarde si sticle? -Pãi am dat? Vreau sã fie dovedit si dupã aia mã întrebati de ce am dat, da? Întâi dovedeste cã am dat cu petarde. -Ati venit pentru meci? -Da. Vreau sã vãd si eu înregistrarea video unde am dat cu petarde."

AMBIANȚĂ: "Stai jos, stai jos."

Nici meciul n-a fost lipsit de probleme. Cele două galerii au aruncat in repriza a doua cu torțe in tribune si lângă teren. Bucuria steliștilor a fost, însă, imensă.

AMBIANȚĂ (steliștii se bucură când se dă gol)

Cativa spectatori care urmăreau partida in Piața Sfatului s-au incaierat, der fortele de ordine au reusit sa calmeze spiritele.

AMBIANȚĂ cu o petardă aruncatã în piață

AMBIANȚĂ jandarmii îi pun unuia cãtuse

AMBIANȚĂ un altul care e luat de jandarmi

Fotbaliștii steliști au continuat petrecerea începută la Brașov într-un club din Capitală. Suporterii celor două echipe s-au întors în București în cursul dimineții, cu autocare escortate de polițiști și jandarmi. Revenirea lor a fost, din fericire, lipsită de incidente. Peste ani, vor rămâne cifrele seci: Steaua-Dinamo 2 la 1 si cea de-a 21-a Cupă a României din istoria celei mai iubite echipe din țară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2