Date companie
 
 
 
 

Înghesuială la Direcția de Asistențã Socialã Brãila, pentru obținerea ajutorului de încãlzire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, caldura, incalzire, subventie
 

Scandal și isterie la ghișeele Direcției de Asistență Socială din Brăila. Nici nu a început bine furnizarea căldurii în municipiu, că deja sute de oameni s-au strâns la coadă în fața ghișeelor cu dosarele pentru obținerea ajutorului de încãlzire. Problema a apărut când oamenii au aflat că trebuie să plătească formularele pentru subvenția de încălzire, deși legea spune că sunt gratuite.

AMBIANȚÃ (femeie se ceartã cu polițistul): "E bãtaie de joc ce faceți!"

VOX: "A spus cã se ia bani. -Pentru formulare? -Pentru formulare."

AMBIANȚÃ: "De ce scoateți formularele acum? -Funcționarã: Atenție mare la ce spuneți. (alt om)-Ați venit dumneavoastra și acum le-a scos."

RODICA ȚIGARIADIS, director adjunct, Direcția de Asistență Socială: "Sub nicio formã nu se vând, dar în cazul în care beneficiarul greșește formularul. (...) Nu avem posibilitatea de a le da 2-3. - Cât costã un formular? - Depinde."

VOX: "-Acum trebuie sã mai alerg pe la secția financiarã. S-ar putea sã nu pot sã mã încadrez și sã nu mai iau."

Și la ghișeele de la Direcția de Finanțe situația este similarã.

VOX: "Ieri am stat trei ore, azi douã ore! (...) De ce nu bagã pentru eliberãri deoparte și cei care depun de-o parte."

IONUȚ BARDAȘ, șef Serviciul-Impunere, Direcția de Finanțe: "Am prelungit programul, dar ora de prânz e mereu o orã de vârf. (...) Am încercat o separare- depunere și solicitare. (...) În momentul când ajungeau sus prezentau adevãrata problemã pentru care au venit."

Depunerea dosarelor pentru subvenții de încãlzire a început pe 8 octombrie. Pânã acum, 400 dintre beneficiari și-au întocmit dosarele. În acest an, legea prevede ca actele sã fie însoțite și de un cazier fiscal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul locuitorilor din cartierul Aviației, lăsați de R.A.D.E.T. fără apă caldă și căldură ( 3 Noiembrie 2019 )

  Protest al locuitorilor din Aviației, considerat cel mai bogat cartier din București, dar văduvit de mai bine de trei luni, de apă caldă și căldură. Asta, din cauza lucrărilor executate în rețeaua administrată de R.A.D.E.T., care...

 • RADET se pregătește de sezonul de încălzire ( 1 Octombrie 2018 )

  RADET anunță că rețeaua de termoficare este pregătită pentru noul sezon de încălzire. Compania poate furniza căldură, la cerere, spitalelor, școlilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni și altor instituții.

 • Vremea se încălzește ( 27 Martie 2018 )

  Vești bune de la meteorologi! De miercuri, vremea se încălzește treptat, astfel încât în ultimele zile din martie și în primele zile ale lunii aprilie vor fi temperaturi maxime cuprinse între 16 și 22 de grade în majoritatea zonelor țării.

 • Românii, în topul europenilor care stau în frig, în case ( 7 Ianuarie 2018 )

  In plină iarnă, milioane de români nu își permit să își încălzească locuințele! Potrivit unui studiu Eurostat, care citează date din 2016, aproape 14% dintre români susțin că nu reușesc să își încălzească suficient casele.

 • Încep probele la căldură ( 3 Octombrie 2017 )

  Bucureștenii vor avea căldură pe timpul nopții! Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice începe în această seară probele la cald la consumatorii de tip urban din Capitală.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2