Date companie
 
 
 
 

Înghesuială la Direcția de Asistențã Socialã Brãila, pentru obținerea ajutorului de încãlzire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, caldura, incalzire, subventie
 

Scandal și isterie la ghișeele Direcției de Asistență Socială din Brăila. Nici nu a început bine furnizarea căldurii în municipiu, că deja sute de oameni s-au strâns la coadă în fața ghișeelor cu dosarele pentru obținerea ajutorului de încãlzire. Problema a apărut când oamenii au aflat că trebuie să plătească formularele pentru subvenția de încălzire, deși legea spune că sunt gratuite.

AMBIANȚÃ (femeie se ceartã cu polițistul): "E bãtaie de joc ce faceți!"

VOX: "A spus cã se ia bani. -Pentru formulare? -Pentru formulare."

AMBIANȚÃ: "De ce scoateți formularele acum? -Funcționarã: Atenție mare la ce spuneți. (alt om)-Ați venit dumneavoastra și acum le-a scos."

RODICA ȚIGARIADIS, director adjunct, Direcția de Asistență Socială: "Sub nicio formã nu se vând, dar în cazul în care beneficiarul greșește formularul. (...) Nu avem posibilitatea de a le da 2-3. - Cât costã un formular? - Depinde."

VOX: "-Acum trebuie sã mai alerg pe la secția financiarã. S-ar putea sã nu pot sã mã încadrez și sã nu mai iau."

Și la ghișeele de la Direcția de Finanțe situația este similarã.

VOX: "Ieri am stat trei ore, azi douã ore! (...) De ce nu bagã pentru eliberãri deoparte și cei care depun de-o parte."

IONUȚ BARDAȘ, șef Serviciul-Impunere, Direcția de Finanțe: "Am prelungit programul, dar ora de prânz e mereu o orã de vârf. (...) Am încercat o separare- depunere și solicitare. (...) În momentul când ajungeau sus prezentau adevãrata problemã pentru care au venit."

Depunerea dosarelor pentru subvenții de încãlzire a început pe 8 octombrie. Pânã acum, 400 dintre beneficiari și-au întocmit dosarele. În acest an, legea prevede ca actele sã fie însoțite și de un cazier fiscal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Bucureștenii ar putea primi căldură abia săptămâna viitoare, a anunțat Nicușor Dan ( 11 Decembrie 2020 )

  Bucureștenii vor avea parte de căldură în case începând de săptămâna viitoare, luni sau marti. Cel puțin așa a declarat, astăzi, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care a precizat că speră ca bucureștenii...

 • Temperaturi ridicate și disconfort termic accentuat ( 29 Iulie 2020 )

  Căldură mare, în jumătate din țară! Până joi seară, Bucureștiul și 21 de județe se află sub avertizare meteo de tip cod galben de caniculă și disconfort termic accentuat, anunță meteorologii. În cea mai mare...

 • Protestul locuitorilor din cartierul Aviației, lăsați de R.A.D.E.T. fără apă caldă și căldură ( 3 Noiembrie 2019 )

  Protest al locuitorilor din Aviației, considerat cel mai bogat cartier din București, dar văduvit de mai bine de trei luni, de apă caldă și căldură. Asta, din cauza lucrărilor executate în rețeaua administrată de R.A.D.E.T., care...

 • RADET se pregătește de sezonul de încălzire ( 1 Octombrie 2018 )

  RADET anunță că rețeaua de termoficare este pregătită pentru noul sezon de încălzire. Compania poate furniza căldură, la cerere, spitalelor, școlilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni și altor instituții.

 • Vremea se încălzește ( 27 Martie 2018 )

  Vești bune de la meteorologi! De miercuri, vremea se încălzește treptat, astfel încât în ultimele zile din martie și în primele zile ale lunii aprilie vor fi temperaturi maxime cuprinse între 16 și 22 de grade în majoritatea zonelor țării.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2