Date companie
 
 
 
 

Instanta a decis eliberarea din arest a profesorului de la Jean Monnet

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sport, instanta, arest, decizie, eliberat, eleva, profesor, sexuale, jean, monnet, relatii
 

Profesorul de sport de la Jean Monnet acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva minora, a primit decizie de eliberare din arest. Barbatul va astepta, insa, dupa gratii rezultatul recursului procurorilor. Instanta a hotarat eliberarea profesorului dupa ce procurorul de caz a recunoscut in fata judecatorilor ca argumentul potrivit caruia inculpatul este recidivist si consumator de droguri a fost o eroare. Este vorba tocmai despre motivul are a stat la baza arestarii preventive a cadrului didactic. Procurorul a recunoscut eroarea dupa ce avocatii profesorului de la Jean Monnet au protestat fata de motivul invocat de magistrati.

PAULA IACOB, avocat "Este inadmisibil sa faci aceasta afirmatie, despre un om care are un trecut nepatat si foaia de cazier curata, din care rezulta ca nu are antecendente penale."

Avocatii profesorului de la Jean Monnet spera ca judecatorii sa faca dreptate în acest caz.

PAULA IACOB, avocat "Avem de-a face cu o nesabuinta a tineretii, si nu cu o fapta infractionala savârsita cu perversitate de un infractor."

Barbatul a mai fost eliberat o data de Judecatoria sectorului 1, in 15 decembrie, dar in ziua urmatoare Tribunalul Capitalei a infirmat decizia. În fata judecatorilor, profesorul, acuzat ca a întretinut relatii sexuale cu eleva minora, a marturisit ca regreta fapta. El este in arest preventiv din 18 noiembrie 2011. Primul termen de judecata in acest dosar a fost stabilit pentru 10 februarie 2012.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2