Date companie
 
 
 
 

Insula lui Moș Crăciun

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Decembrie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Targ Craciun Insula Fundeni
 

Insula lui Moș Crăciun și o călătorie în lumea dinozaurilor îi așteaptă pe cei mici, dar și pe cei mari, la Târgul de Crăciun de pe Insula Fundeni, din Sectorul 2 al Capitalei. Două lumi de poveste se îmbină cu prilejul sărbătorilor de iarnă, pentru a le oferi copiilor o aventură de neuitat, iar părinților, momente de relaxare în aer liber.

VOX ”Mi se pare destul de frumos. A avut o idee bună când a făcut acest târg aici. Lume multă.”

VOX  ”- E frumos, e plăcut. - Celui mic i-a plăcut până acum? - Da! - Ce v-a plăcut cel mai mult? - Brăduțul, e atmosfera de sărbători.”

Insula Fundeni găzduiește cel mai mare brad împodobit în acest an în București, precum și sania gigantică a lui Moș Crăciun. De săptămâna viitoare, colindătorii vor completa atmosfera de sărbătoare. Copiii au ocazia să viziteze captivantul parc de dinozauri animatronici, T-Rex Parc. Totodată, îi așteaptă o mulțime de cadouri și concursuri cu surprize.

VOX ”- Ce ai vrea să îți aducă Moșul? - Aș zice că un ou cu 10 candy și un pluș mare, o pisică adevărată, că eu iubesc pisicile.”

RALUCA IURAȘCU, organizator ”Am încercat, cumva, să facem un Târg de Crăciun, dar nu doar pe sistemul vii și pleci. Cumva, cred că am încercat să creăm spiritul acela al Crăciunului, dar nu doar pentru părinți, nu doar pentru copii, ci pentru toată familia. Părinții vin, stau la un pahar, la ceva de mâncare, copiii se pot juca în arena Pac Pac. Parcul nostru de dinozauri, până acum, a demonstrat că este o locație destul de râvnită și de căutată. Cât despre Insula lui Moș Crăciun, cred că o să fie, nu vreau să fiu cu lipsă de modestie, ca să zic așa, cred că o să fie unul dintre cele mai frumoase târguri din București.”

Târgul este deschis de vineri până duminică. Vinerea, între orele 12:00 și 20:00, iar în weekend, între 10:00 și 20:00. Intrarea este gratuită, dar numai cu certificat verde și conform normelor sanitare în vigoare.


Insula lui Moș Crăciun

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2