Date companie
 
 
 
 

Întâlnire cu natura, la INDAGRA 2010

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, Tabara, targ, indagra
 

Proprietarii de animale din întreaga țară s-au fălit cu exemplarele lor la Târgul Indagra organizat în Capitală, acolo unde au fost felicitați și au primit premii din partea ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără. Cei mai fericiți au fost, însă, bucureștenii și copiii acestora, care a putut admira în voie animalele înscrise în concursul de frumusețe.

AMBIANTÃ (fragment muzical cimpoi)

AMBIANTÃ : "Proprietatea doamnei Maria din Suceava; observãm un animal foarte frumos."

VOX: "- Am vãzut cã te înghesuiai la vãcute. -Da, pentru cã-mi plac animalele. (...) -Care vãcutã ti-a plãcut cel mai mult? -Aia bãltatã."

VALERIU TABĂRĂ ministrul Agriculturii "O echipã întreagã de la Minister s-a implicat si mãrturisesc cã sunt multumit pentru acest an. (...) Noi vom sprijini aceste sectoare si o vom face din toatã penuria de fonduri. (...) -Ce sã facem cu bovinele? -Facem bani, facem si bani, si lapte, si carne."

VOX producãtor: "E greu, e mult de lucru, e foarte greu! (...) De exemplu, la telemeaua de Sibiu e 22 lei, nu-i un pret foarte mare."

VOX client: "La un târg m-as fi asteptat sã fie preturi mai mici, dar produsele sunt de calitate. (...) -Cãti bani ati cheltuit? -În jur de douã sute de lei."

Desfășurata sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ediția din acest an a Târgului Indagra a adus la standuri peste 600 de firme, în cele două secțiuni: INDAGRA FOOD și INDAGRA FARM. Gradul de internaționalizare a fost de peste 40 %, fapt care arată că piața românească prezintă interes pentru partenerii din străinătate și indică o creștere a oportunităților de afaceri în agricultură, zootehnie și industria alimentară.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2