Date companie
 
 
 
 

Întâlnire emoționantă între sătenii salvatori și medicii salvați din accidentul de avion din Apuseni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, spital, medici, intalnire, sateni, apuseni, salvatori
 

Întâlnire emoționantă, între victimele accidentului aviatic din Apuseni și salvatori! Sătenii care au gãsit epava i-au vizitat, miercuri, pe medici și pe copilot, la spital. Oamenii nu au mers cu mâna goalã! Le-au dus un tort, șorici, urechi de porc și cărți de rugăciuni.

AMBIANȚĂ "Am adus un tort de casă inscripționat cu cuvântul sănătate, că-i mai bună decat toate. Uite, ce frumos e!"

AMBIANȚĂ "Am adus niște carți de rugăciuni, pe care le-am primit de la Înaltpreasfințitul și produse de casã. Salam de casã, ureche de porc și șoric. Palincă, nu! Produse de casă tradiționale, numai din Țara Moților."

Salvatorii spun cã au trãit momente emoționante, când s-au vãzut fațã în fațã cu oamenii pe care i-au scos din ghearele morții.

CORNELIU OLAR, secretar, Primãria Horea "Cand am intrat, eram ca frații, ne-am țuțit, ceau-ceau, m-a impresionat. Când au vazut șoricul și urechile au și gustat din ele. Noi nu puteam să venim cu portocale din Apuseni, că nu se fac portocalele la noi, și a trebuit să le aducem ceva tradițional."

VOX "Au fost momente emoționante, ne-au copleșit. Am vrut să venim la dânșii la spital, să vedem ce am facut noi. Momente de nedescris, n-am trait in viața mea așa ceva."

CORNELIU OLAR, secretar, Primãria Horea "Emoția a fost mare! Le-am spus că suntem frații lor și zice, nu sunteți frații nostri, sunteți parinții noștrii."

Victimele au povestit momentul tragediei și clipele de groazã prin care au trecut. Cu toții spun cã pilotul Adrian Iovan este cel care i-a salvat.

CORNELIU OLAR, secretar, Primãria Horea "Sunt chestii pe care le-au povestit si te ia plânsul. Dacă ateriza în bot, era gata! A încercat să aterizeze normal, în munte și între brazi. El pot spune cã le-a dăruit viața celor care trăiesc."

Pentru prima datã, anchetatorii i-au audiat și pe medicii rãniți. Doar copilotul a fost scutit de anchetã, din cauză cã el a fost operat de douã ori pâna acum.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2