Date companie
 
 
 
 

Intalnire intre presedintele Traian Basescu si liderii B.N.S., la Cotroceni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, criza, discutii, cotroceni, masuri, lideri, alimentara, bns
 

Discuții la Cotroceni între președinte si sindicalistii din BNS. Energia și agricultura au fost două dintre subiectele dezbătute de șeful statului cu reprezentanții Blocului Național Sindical. Potrivit liderului BNS, este nevoie de fixarea unor obiective și luarea unor măsuri care să prevină criza alimentară.

DUMITRU COSTIN, lider BNS "Siguranța alimentarã a populației este, în opinia noastrã, un subiect extrem de spinos în momentul de față și cred cã fiecare cetãtean resimte asta în propriul buzunar."

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "Am invitat pentru agriculturã pe domnul ministru, pentru energie pe domnul secretar, ca sã existe si competentã, nu numai discutie pur si simplu!"

Dumitru Costin a pregătit si câteva documente referitoare la o evaluare asupra proiectului de strategie energetică a României pentru perioada 2011-2035.

DUMITRU COSTIN, lider BNS "Având în vedere calitatea dumneavostrã de presedinte al României, dar si al CSAT, dorim sã vã prezentãm câteva solutii concrete, solutii care ar trebui puse in aplicare pentru cã timpul trece si ratãm oportunitãti! Orice amânare costã! Pierdem resurse si pierdem sume uriase de bani de la buget."

Întâlnirea de la Cotroceni cu Traian Băsescu a fost solicitată de sindicaliști, după ce, în ultima vreme, delegațiile lor au purtat negocieri și cu premierul Emil Boc si ministrul Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2