Date companie
 
 
 
 

Interlopi extrem de periculosi, prinsi de politistii din Mehedinti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mehedinti, interlopi, politisti, crima, victime, tortura, organizata
 

Trei interlopi extrem de periculoși, care obișnuiau să își schingiuiască victimele, au fost reținuți de polițiștii de la Crimă Organizată din Mehedinți. Interlopii, între care și o fată de 22 de ani, au fost prinși în timp ce veneau spre Severin să recuperereze 20 de mii de euro de la un bãrbat pe care îl amenințaseră. În mașina lor a fost gãsit un întreg arsenal de tortură.

AMBIANTÃ "În autoturismul cu care se deplasau acestia au fost gãsite mai multe unelte: ciocane, lopatã, sãbii, pistol cu gloante. Modul de operare era deosebit de periculos, se caracteriza printr-o violentã extremã. Solicitam sprijinul din partea vicimelor. Nu au venit sa depuna plângere."

Liderul grupului, poreclit Emil Bucureșteanul, este suspectat că i-a rupt genunchii unui bărbat la Severin, în urmă cu trei ani. Până acum, polițiștii au identificat șase persoane care au fost torturate de membrii gruparii. Una dintre victime a fost amenințată, inclusiv cu pistolul și obligată să plătească 40.000 de euro.

VOX "Fatã de cele trei persoane învinuite se efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii de constituire aunui grup infractional, santaj, nerespectarea armelor si munitiilor, uz de fals si introducerea în tarã fãrã drept de arme de foc. "

Interlopii au fost arestati sub acuzatiile de lipsire de libertate, șantaj, contrabandă și fals.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2