Date companie
 
 
 
 

Interlopul Sandu Geamănu a fost arestat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furt, descinderi, lumea interlopa, Sandu Geamnu
 

Celebrul interlop bucureștean, Sandu Geamănu, a ajuns după gratii, după o descindere în forță a mascaților. Polițiștii îl suspectează că, acum trei ani, ar fi omorât în bătaie un bătrân, de la care ar fi furat 250 de mii de lei și o mașină de lux. Complicii săi, alți trei lideri ai lumii interlope din Capitală, sunt acuzați de omor deosebit de grav și tâlhărie, în același dosar.

AMBIANTÃ: "-De ce v-au retinut? De ce sunteti acuzat? Aveti remuscãri? Sunteti vinovat?..."

MARIAN TRUȘCĂ, procuror: "Persoanele sunt cunoscute în lumea interlopã pentru infractiuni cu violentã si sustragere a masinilor de lux."

Doi dintre complicii lui Sandu Geamănu, David Stan și Tinel Nicolae, sunt și acum căutați de polițiști. Cei doi sunt acuzați și de furtul mașinii lui Gigi Becali.

DIANA SARCA, purt. de cuv., Poliția Capitalei: "În prezent, ei sunt cãutati în continuare de cãtre politisti si sperãm sã avem un rãspuns concret si asupra celorlalte douã persoane. Pe numele lor au fost aduse mandate de aducere care vor fi puse în aplicare."

În 2008, Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, a pătruns împreună cu Adrian Simion, zis Petardă, David Stan și Tinel Nicolae, în casa unui bătrân milionar. Potrivit pocurorilor, cei patru l-au amenințat, l-au bătut și i-au furat 250 de mii de lei și un autoturism de lux. Câteva luni mai târziu, bărbatul de 74 de ani a murit la spital.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Angajații unei benzinării din Alba, anchetați pentru furt de combustibil ( 17 Iunie 2021 )

  Mai mulți angajați ai unei benzinării din județul Alba sunt acuzați că ar fi furat combustibil de la locul de muncă! Pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, complici le-ar fi fost mai mulți șoferi de camioane.

 • Metoda „Pandora”, folsotă de hoții de mașini de lux ( 16 Iunie 2021 )

  O metodă de furt a mașinilor de lux dotate cu sistemul ”keyless entry”, în atenția polițiștilor, care transmit o avertizare posesorilor de astfel de autovehicule! Conform polițiștilor, hoții folosesc...

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure ( 28 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 • Descinderi la evazioniști ( 8 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor din Capitală în București și în mai multe județe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare. Au fost efectuate percheziții în județele Ilfov, Călărași, Mehedinți, Buzău, Dolj, Ialomița și Sibiu.

 • 51 de locuințe sunt jefuite, zilnic, în România ( 1 Octombrie 2020 )

  Amenințări noi, riscuri vechi! Anul acesta, din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei, românii au fost obligați, mai mult ca niciodată, să stea acasă, pentru siguranța lor și a celor dragi. Asta nu i-a descurajat însă pe hoți.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2