Date companie
 
 
 
 

Interlopul timișorean, Trifu Cârpaci, condamnat cu suspendare pentru șantaj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suspendare, romi, inchisoare, lider, case, daune, santaj, condamnat, morale, vecini, clan, trifu, carpaci
 

Liderul clanului ”Trifu Cârpaci” din Timișoara, condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare, pentru faptul că și-a terorizat vecinii ca să-i determine să-i vândă casele. În plus, interlopul este obligat să plătească 5.000 de euro daune morale și 6.000 de lei cheltuieli de judecată. Sentința de condamnare la închisoare cu suspendare nu este definitivă. Trifu Cârpaci a fost trimis în judecată anul trecut pentru șantaj. Potrivit anchetatorilor, Trifu Cârpaci și-a pus în practică planul începând cu 2007. Atunci, el a cumparat un apartament într-o casă naționalizată din Timișoara și a început să-și șicaneze vecinii, astfel încât oamenii să cedeze și să-i vândă apartamentele.

AMBIANȚĂ "Muzica tare, cât de tare a mers aparatul, așa dădeau drumul. Ușile și geamurile tremurau. Au început cu grătarele, cu masa care are roți. Au tras-o pâna aici, la ușa noastră."

AMBIANȚĂ "Inundațiile, așa-zisele defecțiuni de țevi cu debite de sute de litri, nu de o galeată, două, care au distrus instalațiile electrice, planșeele."

Clanul condus de Trifu Cârpaci deține peste 130 de clădiri în Timișoara, multe dintre acestea fiind monumente istorice. Într-unul dintre imobilele pe care au pus mâna romii funcționa secția TBC a Spitalului de Copii. De cum au devenit proprietari, romii din clanul lui Trifu Cârpaci au evacuat cladirea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2