Date companie
 
 
 
 

Întoarcere triumfala, la București, a echipei filmului "Poziția copilului"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, aeroport, aur, SOlomon, flori, ursul, copilului, regizor, netzer, dumitrache, pozitia, felicitari
 

Ursul de Aur, primit la Berlin de echipa filmului "Poziția copilului", a ajuns la București. Regizorul Cãlin Peter Netzer, producãtorul Ada Solomon și actorul Bogdan Dumitrache, au fost întâmpinați la aeroport cu flori și felicitãri.

CÃLIN PETER NETZER, regizor "- A fost coplesitor! Nu prea mi-am revenit. A mers totul foarte repede. Este unul dintre cele mai importante premii din cinematografia, inseamna foarte mult. - Ce a convins juriul? - Am inteles ca si scenariul si regia si actorii mai ales."

ADA SOLOMON, producãtor "Ursul de Aur este al Luminitei si al filmului. Rolul pe care il face Luminita este cel mai buna din cinema-ul romanesc. Cinema-ul este cel mai bun brand de tara, din acest moment, si, pentru ea, se cheltuiesc mai putini bani decat pentru diversele campanii legate de brandul de tara."

BOGDAN DUMITRACHE, actor "Cred ca cel mai greu a fost dozajul de energie. Dupa o zi lunga de 14 ore de munca trebuie sa stii sa dozezi, altfel te trezesti lesinat. M-am regasit la nivelul la care, fiecare, avem o mama cu care ne-am certat, dar a fost un exercitiu de imaginatie greu."

"Poziția copilului" va avea premiera de galã în România pe 7 martie, iar în cinematografe va intra pe 8 martie. Dupã Ursul de Aur, filmul are șanse sã fie nominalizat la premiile Oscar de anul viitor. Asta depinde, însă, foarte mult, de distribuitor și de felul în care va fi promovat, a precizat Cãlin Peter Netzer. Filmul va fi difuzat în țãri precum Germania, Austria, Elveția, Franța, Olanda, Belgia, Luxemburg, Grecia și Taiwan.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2