Date companie
 
 
 
 

Invazie de șerpi într-o casă din județul Caraș-Severin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : casa, mare, Severin, caras, serpi, ticavaniu, secaseni
 

Invazie de șerpi, într-o casă din județul Caraș-Severin! Sătenii din satul Secășeni sunt înspăimântați, după ce proprietarul a găsit o mulțime de reptile în pereții și podul unei case vechi, situată la marginea așezării. Proprietarul și vecinii au scos singuri zeci de reptile, dar spun că au mai rămas multe ascunse prin cotloanele casei.

VOX "Băiatul a zis: ”Hai, să mă uit în pod”! Când a urcat, era teroare! Jale, jale! A fost podul negru. Nu mai pot să stau înauntru! Am să mor!"

VOX "Cred că erau vreo 40 de bucăți, dar vreo 4 au scăpat, că n-am putut să mai fac față. Știi ce era în podul meu? Negru, negru! Apoi m-a luat frica și am coborât jos."

VOX "- A fost un șarpe între case și au început să spargă și vreo 15 serpi am dat jos de aici, așa. - Mari? - Da, de un metru și jumate au fost."

VOX "De vineri, scoatem încontinuu la șerpi, din casele astea. Ce Dumnezeu să facem! Nu știu ce-om face! De pe dealuri vin. Pot fi în pământurile astea. Cine știe?!"

Primarul comunei Ticvaniu Mare, din care face parte satul cu pricina, și sătenii din Secășeni spun că au cerut ajutorul autorităților, dar nimeni nu intervine.

AUREL JOVAN, primar, com. Ticvaniu Mare, jud. Caraș-Severin "Am luat legatura cu Inspectoratul de Stat în Construcții, cu Prefectura, cu Direcția Sanitar-Veterinară, D.S.P.. Din păcate, nicio instituție nu are în atribuție fenomenul ”șarpele”."

Până acum, nimeni nu a confirmat că ar fi vorba de vipere, situație în care locuitorii din zonă ar putea fi în pericol, iar șerpii găsiți în casă nu au atacat pe nimeni. Deocamdată, proprietarul spune că, dacă va fi nevoie, va demola casa cu pricina, ca să fie sigur că nu va mai fi cuib pentru reptile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Director din Ministerul Transporturilor, arestat pentru luare de mită ( 8 Iulie 2021 )

  Șeful Direcției Economice din cadrul Ministerului Transporturilor, Petre Neacșa, a fost arestat preventiv, pentru luare de mită. Măsura a fost luată în dosarul privind cumpărarea de nave la suprapreț...

 • Intervenție de salvare a unui câine căzut în Târnava Mare ( 21 Ianuarie 2021 )

  Intervenție emoționantă a pompierilor din Blaj! Un câine care a căzut într-un râu înghețat a fost scos la mal de salvatori. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne...

 • Casa Radio ar putea deveni campus universitar ( 10 Ianuarie 2021 )

  Clădirea abandonată a Casei Radio din București ar putea deveni utilă, la circa trei decenii de la momentul încetării lucrărilor. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că are în plan să transforme...

 • O.U.G. privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în M.O. ( 29 Septembrie 2020 )

  Ordonanța de Urgență privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în Monitorul Oficial! Persoanele care doresc să achite retroactiv vechimea în muncă, își pot încheia contractul cu casa de pensii din zona de domiciliu.

 • Condiții de creditare pentru „Noua Casă” ( 4 Septembrie 2020 )

  Programul Noua Casă, la start! Față de vechiul program Prima Casă, acesta vine cu mai multe schimbări. Astfel, valoarea locuințelor vechi sau consolidate, care pot fi achiziționate, crește la 70.000 de euro, cu un...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2