Date companie
 
 
 
 

Invazie de șerpi, într-o comună din județul Timiș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timis, case, gospodarii, reptile, serpi, adapost, dragini
 

Gospodării invadate de șerpi, într-o comună din județul Timiș! Din cauza temperaturilor ridicate din ultimele zile, reptilele și-au căutat adăposturi în curțile și casele oamenilor. Este vorba de serpii de apă sau de casă, negri, cenușii sau bruni. Localnicii din Sânandrei spun că le-au trecut pe la picioare chiar și șerpi de peste un metru.

VOX "Câte cinci șase erau! În curte și în casă a avut, sub congelator. Mari, așa erau mari! Mi-era frică, i-am luat cu un băț așa. Erau și negri, și verde așa, și cu bețe, urâți."

Oamenii spun că vremea caldă a dus la înmulțirea rapidă a șerpilor.

VOX "E iarbă multă și trag la umezeală și puii ăștia se adună, se tot adună!"

VOX "Aproape să intre în casă! M-am speriat, era mare, cam de un metru. Am strigat la vecini să vină. Ăsta e șarpe de câmp, cum a spus ea, aproape de un metru."

Nu este însă prima dată când oamenii au de-a face cu reptilele. Și anul trecut, șerpii și-au facut adăposturi în grădinile și casele lor.

VOX "Am găsit mulți, mulți pe stradă, i-o călcat mașinile. În grădină, când am fost la cartofi, am văzut. Era mare, a ieșit dintr-o gaură și a trecut așa pe langă mine."

Și în comuna Ticvaniul Mare din Caraș Severin, șerpii au invadat grădinile și casele oamenilor. Specialiștii susțin că șerpii nu sunt periculoși și au totuși un rol benefic, pentru că se hrănesc cu rozătoare și broaște.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure ( 28 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 • Expoziția „Reptilia”, la Muzeul „Grigore Antipa” din București ( 21 Octombrie 2020 )

  Expoziție inedită de reptile, la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din București! Sunt 51 de specii de reptile, exemplare născute și crescute în captivitate, conform legislației internaționale.

 • Un șofer a abandonat microbuzul cu migranți rămas în pană ( 9 Septembrie 2020 )

  Migranți abandonați pe Autostrada Vestului, dupa ce mașina în care se aflau a rămas în pană. Agenții de la Rutieră sunt cei care i-au descoperit. Ei au observat un microbuz plin cu pasageri, oprit pe banda de urgență, și...

 • Un tânăr de 21 de ani și-a sugrumat prietenul ( 13 Iulie 2020 )

  Dupa ce a consumat alcoool, un bărbat de 21 de ani și-a sugrumat prietenul în vârstă de 34 de ani. Totul s-a petrecut în localitatea Chișoda. Cei doi munceau în construcții și locuiau într-un imobil cu curte comună, închiriat...

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2