Date companie
 
 
 
 

Investiție chineză de anvergură, la Dărmănești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fabrica, bursa, firma, munca, locuri, darmanesti, electronice, china
 

Agitație mare, la bursa locurilor de muncă, de la Dărmănești, județul Dâmbovița, acolo unde o firmă de electronice din China vrea să deschidă o fabrică. Astfel, se vor crea peste 2.000 de joburi.

VOX "Nu e vorba de mine la vârsta mea, dar e vorba despre tineretul ãsta, cã e distrus. Nu vede si domnul Bãsescu? Nu vede și domnul Boc ce se întâmplã în tarã? Mi-e si rusine sã spun cã sunt român. Vã rog sã mã credeti!"

VOX "Domnul prim-ministru Boc a spus cã am scãpat de crizã. Uitati criza cum se întâmplã. Nu mai poate lumea sã rabde."

VOX "N-avem cu ce sã traim. Avem copii acasã. Numai sã gãsim, dar nu cred. Nu mai avem niciun fel de sperante."

CĂTĂLIN NICULAE, A.J.O.F.M. Dâmbovița "Acest investitor va crea 2.250 de locuri de muncã. Primele angajãri vor avea loc spre sfârsitul anului. Vor fi 141 de persoane angajate. Poate e prematur pentru unii, dar foarte multe dintre persoanele care si-au depus CV-ul poate nu au calificarea necesarã."

Societatea chineză va angaja aproape tot personalul din România. De la manager și contabili, până la ingineri și muncitori calificați.

VOX "Aceasta este o locatie foarte bunã, pentru cã este aproape de aeroportul din Bucuresti, de Parcul Industrial din Ploiesti, de un drum national si de calea feratã."

Dacã totul va merge bine, chinezii spun că vor construi la Dărmănești cinci fabrici de produse electrocasnice cu peste 5.000 de angajați. 95% dintre produse - televizoare LCD și 3D, laptopuri și calculatoare - vor merge la export.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2