Date companie
 
 
 
 

Invitație la microfonul Național FM, la mare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iulie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : National FM la mare 8 iulie
 

Matinalii efervescenți de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, au început săptămâna în forță, pe litoral. Pe lângă muzica de calitate, nelipsitele glume și concursurile cu premii, Oana și Mihai continuă ciclul poveștilor de viață dezvăluite de ascultătorii invitați la microfon. Cu atât mai mult, cu cât atmosfera de relaxare și distracție îndeamnă la abordarea unei perspective plăcute asupra vieții, dar și asupra evaluării fiecăruia.

AMBIANȚĂ ”- Sunt bine, adică mă simt bine în pielea mea. - Asta e cel mai important, că dacă te simți bine, se și vede, adică arăți și bine.”

Oana și Mihai au grijă să le asigure invitaților tot ce trebuie, așa cum îi stă bine unei gazde model, dar mai întâi îi îmbie să vină în studioul Național FM de la Mamaia, în stilul lor inconfundabil.

OANA PARASCHIV și MIHAI GĂINUȘĂ, realizatori Național FM ”- Putem sta de vorbă, puteți câștiga premii, avem subiecte foarte interesante. Pentru cei care ne găsesc aici, uite mai am o ofertă pentru ei, chiar pot face dedicații, vin cu piesa, fără bani, am stabilit că fără bani. - Pe mâncare! - Deși am putea face un ban cinstit aici, noi am zis fără că e petrecere și facem noi cinste, chiar și cu dedicații, cu răcoritoare cu vouchere, cu tot ce mai avem noi la îndemână. Cumpăr și merdenele la o adică, numai să se simtă ascultătorul bine.”

Național FM, postul de radio cu muzică 100% românească, transmite în această vară de la mare, din stațiunile Mamaia și Vama Veche. Până la sfârșitul lunii iulie, matinalii efervescenți, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și artistul DJ, Arando Marquez, sunt alături de ascultători, după care vor preda ștafeta unei alte echipe. Vara Național FM de la mare este plină de distracție, muzică de calitate și concursuri cu premii, pe placul tuturor ascultătorilor.


Invitație la microfonul Național FM, la mare

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2