Date companie
 
 
 
 

Invitație la premiera musicalului „Next to Normal – (A)normal”, la Teatrul de Operetă „Ion Dacian” din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : premiera, ion, spectacol, teatrul, dacian, musical, next, normal, anormal, opereta
 

În pregătire, premiera națională a musicalului „Next to Normal – (A)normal” la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București! Premiera este programată vineri, la ora 18:00. Laureat al Premiului Tony în 2009 și al Premiului Pulitzer pentru dramaturgie în 2010, „Next to Normal – (A)normal” este un musical american pe versuri de Brian Yorkey și muzica de Tom Kitt. Considerat unul dintre cele mai mature musicaluri din ultimele trei decenii, spectacolul, care a avut premiera pe Broadway, în 2008, este prezentat, acum, și publicului din România.

VICTOR BUCUR, regizor „Vă invităm la premiera absolută a musicalului „Next to Normal – (A)normal”, un musical care vine de pe Broadway, pe 18 și 19 iunie, la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.”

ANCA FLORESCU, actriță „Este un musical al cărei licență este luată după Broadway. E o poveste tristă, comică, foarte colorată, în care, într-o familie aparent normală, mama se confruntă cu această afecțiune psihică: bipolaritatea!”

Din distribuția celor două reprezentații „Next to Normal – (A)normal” fac parte actorii Anca Florescu, Adrian Nour, Sidonia Doica, Lucian Ionescu, Cătălin Petrescu și Victor Ion Andrei Miercure. Spectacolul beneficiază de participarea specială a orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.


premiera musicalului „Next to Normal – (A)normal”, la Teatrul de Operetă „Ion Dacian” din București

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2